Android Dagoverzicht zondag 06 november 2016

Android Dagoverzicht zondag 06 november 2016

Androidworld

App van de week: Microsoft Selfie maakt je selfies beter en kleurrijker

Selfies zijn al jaren hip en je kan ze nog mooier maken met één van de vele bewerkingsapps. Microsoft is nogal laat op het feestje maar introduceert met Selfie wel een eenvoudige en prettige app.

Lees hier het artikel.

AW Poll: bijna iedereen heeft een tablet en de helft gebruikt hem dagelijks

De tabletmarkt is verzadigd, er komen nog maar weinig nieuwe modellen uit en de aandacht verschuift naar phablets (grote smartphones) en 2-in-1-machines met laptop- en tabletfunctionaliteiten. Tijd om te kijken of jullie nog wat met tablets doen.

Lees hier het artikel.

Video: LG G5 met officiële Android 7.0-software

LG werkt al maanden met een bètaprogramma waarmee G5-eigenaren het nieuwe Android 7.0 Nougat kunnen testen, en een nieuwe video laat zien dat de software nagenoeg af is. De officiële update lijkt binnen enkele weken te komen.

Lees hier het artikel.

Nieuwe Play Store lay-out wordt op kleine schaal getest

Een week nadat Google een video heeft uitgebracht met een nieuw Play Store-ontwerp, hebben sommige Android-gebruikers de update al ontvangen. Het gaat om een kleine groep (willekeurige) testers, en screenshots geven aan wat Google in petto heeft.

Lees hier het artikel.

Xiaomi stapt in markt van Bluetooth sportoordopjes

Xiaomi is bekend om zijn smartphones, maar verkoopt ook tientallen andere producten. Variërend van drones en robotstofzuigers tot usb-ledlampjes en powerbanks: bedenk het maar en Xiaomi biedt het aan. Maar Bluetooth oordopjes ontbraken, tot vandaag. Maak kennis met de scherp geprijsde en op sporters gerichte Mi Sports.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties