Android Dagoverzicht zondag 04 augustus 2019

Android Dagoverzicht zondag 04 augustus 2019

Androidworld

AW Poll: dit vinden jullie van de gezichtsherkenning op de Pixel 4

In onze AW Poll van deze week onderzochten we wat jullie vinden van de gezichtsherkenning van de Pixel 4. Zo vroegen we of jullie zitten te wachten op gezichtsherkenning, óf dat een ander deel van ‘Project Soli’ jullie interesse trekt. In dit artikel lees je de, behoorlijk verdeelde, uitslag van de poll.

Lees hier het artikel.

Even voorstellen: dit is Jeffrey!

Met een jaar aan heuse ‘wereldreizen’ naar België achter de rug, is het tijd om naar Nederland terug te keren. Helaas voor zijn portemonnee moet elke telefoon uit het schap in zijn collectie zitten, al is het begrotingstekort inmiddels al een heel stuk teruggelopen. Je zal ‘m hier voornamelijk in de weekenden vinden, maar dat doet ‘ie graag, zeer graag zelfs!

Lees hier het artikel.

Fraude via sms’jes uit naam van bank neemt toe

Fraude via e-mails die zogenaamd van je bank afkomstig zijn, zien we al heel wat jaren. Dat ligt anders bij fraude via sms’jes die link bevatten naar phishing-websites. Volgens Betaalvereniging Nederland gaat het om een toenemende vorm van fraude.

Lees hier het artikel.

OPPO’s nieuwste patent toont pop-up module zoals in de Find X

Op 19 juni 2018 lanceerde OPPO zijn meesterwerk, de OPPO Find X. Slechts een paar dagen later werd bekend dat het toestel, met een pop-up cameramodule, ook naar Nederland zou komen. Er lijkt voorlopig geen einde te komen aan pop-up modules, zo valt af te leiden uit nieuwe patenten.

Lees hier het artikel.

Google Chrome-flag laat je een donkere website-modus forceren

Google Chrome bracht eerder dit jaar voor het eerst een donkere modus naar zijn browser. Dat is helaas alleen een donkere modus voor de UI-elementen van Chrome, niet voor sites. Daar komt verandering in nu er een flag is gevonden om een donkere website-modus te forceren.

Lees hier het artikel.

'Fossil werkt aan smartwatch met 1 GB RAM en Wear 3100-chipset'

Fossil is een grote fabrikant van WearOS-smartwatches, onder andere door het grote aantal merken die onder de Fossil-vlag varen. Er doen inmiddels geruchten ronde over een WearOS-smartwatch van Fossil met 1 GB RAM en de Wear 3100-chipset die zeer binnenkort zou verschijnen.

Lees hier het artikel.

YouTube test nieuw ‘Up next’-interface met duidelijkere knoppen

YouTube start maar al te graag een nieuwe ‘relevante’ video als een video is afgelopen. Om dat tegen te houden kan je ‘Up next’ uitzetten, of van de knoppen in de video gebruikmaken. Deze waren tot op heden klein en moeilijk aan te tikken, dat wordt in een update opgelost.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties