Android Dagoverzicht zaterdag 24 oktober 2020

Android Dagoverzicht zaterdag 24 oktober 2020

Androidworld

Samsung Galaxy S20 FE review: enorm goed voor zijn prijsklasse

De Samsung Galaxy S20 FE is een goedkopere variant in de S20-serie met een groot scherm en keuze uit vele kleuren. Heeft Samsung met deze Fan Edition een succesnummer in handen? Je leest het in deze review.

Lees hier het artikel.

Googlefier tovert Huawei-telefoons om tot Google Play-paradijzen

Toevallig een Huawei of Honor-telefoon zonder de Google Play Store aangeschaft? Voorheen moest je een langdradig proces volgen om de Google-apps alsnog te installeren. Googlefier is de app die dat probleem oplost. In een semiautomatisch proces worden de benodigde apps geïnstalleerd.

Lees hier het artikel.

‘Samsung ontwikkelt S Pen die zou werken op de Galaxy Z Fold 3’

Eerder verschenen er geruchten over een S Pen die zou worden meegeleverd bij de Galaxy Z Fold 3. Dit bleek naderhand niet juist te zijn, hoewel er mogelijk een kern van waarheid is. Er wordt intern namelijk gewerkt aan een nieuwe S Pen die geschikt zou zijn voor de vouwbare telefoons.

Lees hier het artikel.

‘Dit zijn alle details van de OnePlus Nord N10 5G en Nord N100’

Na de eerste OnePlus Nord-telefoon met een Snapdragon 765G-chipset, wordt de Nord-serie op korte termijn verder uitgebouwd met de OnePlus Nord N10 5G en de Nord N100. In beide gevallen gaat het om goedkopere telefoons, waarvan ditmaal alle details zijn uitgelekt.

Lees hier het artikel.

Huawei wordt hard geraakt door sancties vanuit de Verenigde Staten

Ondanks de handelsblokkade die Huawei in mei 2019 werd opgelegd, wist Huawei vorig jaar flink te groeien. Voor het eerst sinds de handelsblokkade lijkt Huawei flink geraakt te worden door de sancties. Er wordt weliswaar een groei genoteerd, maar die groei ligt flink lager dan het voorbije jaar.

Lees hier het artikel.

‘Dit zijn de kleuren van de aanstaande Samsung Galaxy S21-serie’

Samsung zou in januari 2021 het eerste Unpacked-evenement houden voor de lancering van de Samsung Galaxy S21-serie. Eerder lekte het ontwerp van de Samsung Galaxy S21 uit, met uitzondering van de mogelijke kleurvarianten. Een geruchtenmaker zegt de details in handen te hebben.

Lees hier het artikel.

Ben zet alle klanten over naar 4G-netwerk, stopt niet met 3G

Sinds 2014 is het voor klanten van Ben mogelijk om een abonnement met ondersteuning van het 4G-netwerk af te sluiten. Desondanks zitten er nog veel klanten van Ben op 3G. Volgens de provider zullen alle klanten, indien ze een 4G-toestel bezitten, binnenkort van 4G gebruik kunnen maken.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer