Android Dagoverzicht zaterdag 24 augustus 2019

Android Dagoverzicht zaterdag 24 augustus 2019

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Androidworld

Disney+ krijgt zonder meerprijs 4K-kwaliteit en 4 streams tegelijkertijd

Disney+ zal zonder meerprijs het mogelijk maken om te kunnen streamen in 4K. Ook kan je op 4 schermen tegelijkertijd films / series bekijken. Als je dit wilt bij concurrent Netflix dan ben je nu nog 13,99 euro per maand kwijt. Bij Disney+ is dit slechts 6,99 euro per maand.

Lees hier het artikel.

OnePlus 7T met ronde cameramodule gelekt in renders

Er zijn renders gelekt van de komende OnePlus 7T. Deze zijn door OnLeaks naar buiten gebracht, die vaker juiste renders voortijdig weet te publiceren. Bij de OnePlus 7T zien we een ronde camera set-up met 3 cameralenzen op de achterzijde. De OnePlus 7 had nog 2 camera's.

Lees hier het artikel.

OPPO Creators Awards: bekijk de winnende foto's in deze foto-expositie

OPPO wil graag bewijzen dat zijn telefoons over een uitstekende camera's beschikken. Het bedrijf organiseerde hiervoor een wedstrijd voor foto's genomen met een OPPO-smartphones.

Lees hier het artikel.

Football Manager 2019 Mobile is nu tijdelijk afgeprijsd in de Play Store

De populaire game Football Manager 2019 Mobile kost normaliter 9,99 euro maar is nu tijdelijk voor 4,49 euro te downloaden in de Play Store.

Lees hier het artikel.

OnePlus lekte nieuwe Android-logo drie weken geleden al in Android Q-bèta

OnePlus blijkt drie weken geleden al het nieuwe Android-logo in zijn laatste versie van de Android 10-bèta te hebben gestopt. Nu pas na de officiële lancering werd het door een gebruiker gelekt.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Note 10: 7 dingen die ik meteen heb aangepast

De Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus zijn zeer veelzijdige smartphones boordevol mogelijkheden op het gebied van hardware en software. Ik heb Note 10 Plus nu een week in gebruik en al een en ander aangepast. In dit artikel zet ik op een rijtje wat dat precies is.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk