Android Dagoverzicht zaterdag 23 mei 2020

Android Dagoverzicht zaterdag 23 mei 2020

Androidworld

‘YouTube lekt details van de aanstaande Motorola One Fusion+’

YouTube heeft per ongeluk details van de aanstaande Motorola One Fusion+ gelekt. Als de geruchten kloppen, zal Motorola wederom een budgettelefoon aan zijn Motorola One-serie toevoegen. Het toestel krijgt onder andere een 5.000 mAh-batterij en de Snapdragon 730-chipset.

Lees hier het artikel.

‘Sony WH-1000XM4-hoofdtelefoons uitgelekt via bijbehorende app’

IFA 2018 bracht onder andere de vernieuwde Sony WH-1000XM3-hoofdtelefoons. Middels de hoofdtelefoons ging Sony vol het gevecht aan met Bose, die eerder nog aan de leiding stond. Ditmaal is de WH-1000XM4 uitgelekt, opvolger van de populaire WH-1000XM3’s.

Lees hier het artikel.

Gerucht: OnePlus brengt geen McLaren Editie-telefoons meer uit

In 2018 ging OnePlus voor het eerst de samenwerking aan met het Britse McLaren. Sindsdien stond de fabrikant opgelijst als een ‘Formula 1 partner’. Inmiddels lijkt de samenwerking te zijn beëndigd en is het aannemelijk dat OnePlus geen McLaren Editie-telefoons meer op de markt brengt.

Lees hier het artikel.

Asus lanceert deze zomer nog de Zenfone 7 en ROG Phone III

Gedurende de presentatie van de kwartaalcijfers heeft Asus laten weten dat de Zenfone 7 en de ROG Phone III nog steeds op de planning staan. Lancering van de telefoons zou gepland staan voor het einde van het tweede of het begin van het derde kwartaal.

Lees hier het artikel.

Google Assistent laat je betalingen bevestigen met Voice Match

Googles digitale Assistent zou het in de toekomst mogelijk maken om betalingen met je stem te bevestigen. Een nieuwe instelling is in de VS in de Google-app verschenen. Voice Match zal de derde mogelijkheid zijn om betalingen te bevestigen, naast een vingerafdruk of een vorm van gezichtsherkenning.

Lees hier het artikel.

‘Huawei gaat met MediaTek in zee voor toekomstige telefoons’

Huawei moest één week geleden een grote klap verwerken: het Taiwanese TSMC moest zijn leveringen van Kirin-chips stopzetten. Sindsdien zouden Huawei en Honor op zoek zijn naar een oplossing: die lijkt nu te zijn gevonden bij het eveneens Taiwanese MediaTek.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties