Android Dagoverzicht zaterdag 21 februari 2015

Android Dagoverzicht zaterdag 21 februari 2015

Androidworld

Samsung Galaxy S6 minimaal te zien in nieuwe teaser

Dat de Samsung Galaxy S6 op 1 maart aangekondigd werd is geen geheim meer en ook fabrikant plaatst met grote regelmaat een teaser. Ook vandaag weer en zien we het toestel weer een stukje duidelijker voorbij komen.

Lees hier het artikel.

HTC One M9: officiële foto's gelekt, of toch niet?

Er zouden officiële foto's opgedoken zijn van de HTC One M9, zogenaamde persrenders. Daarbij zien we ook nog eens een bevestiging van de specificaties die we eerder voorbij zagen komen. Of deze ook het uiteindelijke product tonen is de vraag, er gaan geluiden dat dit niet het uiteindelijke design is.

Lees hier het artikel.

100GB gratis opslag in OneDrive voor Dropbox-gebruikers

OneDrive, de cloudopslagdienst van Microsoft heeft een actie opgezet om nieuwe gebruikers binnen te hengelen. Ze geven 100GB opslag weg aan Dropbox-gebruikers voor een periode van één jaar.

Lees hier het artikel.

Zambilight krijgt claim van Philips, levering binnen drie maanden

Zambilight was een succesvolle campagne op IndieGoGo, waarbij een product werd aangeboden dat op praktisch elke televisie Ambilight-achtige verlichting kon realiseren. Er zijn echter problemen met leveringen en de backers worden onrustig, wij spraken de mensen achter dit bedrijf.

Lees hier het artikel.

Google waarschuwt ontwikkelaars voor phishing-mail

Google heeft vandaag een mail gestuurd naar alle ontwikkelaars waarin ze waarschuwen voor een phishing-mail die in omloop is. Hierbij worden ontwikkelaar gewaarschuwd voor een overtreding met hun app, echter komt de mail niet van Google, maar een malafide partij die gegevens buit wil maken.

Lees hier het artikel.

Met MilkNanny wordt zelfs babymelk slim

Het afmeten en mengen van babyvoeding is niet altijd een pretje, er gaat altijd wel iets naast of het water is net te warm. MilkNanny neemt die zorgen van je over en claimt de eerste slimme babymelk-maker ter wereld te zijn. Op Kickstarter zoeken ze funding om in productie te gaan, waarbij het doel inmiddels al behaald is.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties