Android Dagoverzicht zaterdag 20 oktober 2018

Android Dagoverzicht zaterdag 20 oktober 2018

Androidworld

Google goochelt vrolijk verder met werking boodschappenlijst voor de Assistent

Google doet twee opvallende stappen in de werking van de boodschappenlijst van de Google Assistent. De eerste is het toevoegen van een nieuwe web-app genaamd 'Lijsten en Notities' waarvan de exacte invulling nog onbekend is. Daarnaast zal de boodschappenlijst binnenkort weer terugkomen in Google Keep. Maar hoe dit allemaal in elkaar zit?

Lees hier het artikel.

Ekster lanceert slimme portemonnee die je kunt bellen

Het Nederlandse merk Ekster maakt Smart Wallets. Binnenkort zal de derde generatie van deze slimme portemonnees op de markt komen. Deze werkt met onder andere Google Assistent en zonne-energie.

Lees hier het artikel.

Android 9.0 Pie voor Samsung-smartphones komt begin 2019 beschikbaar

Samsung zal zijn eerste smartphones in het begin van 2019 voorzien van de update naar Android 9.0 Pie. Dit is gepost in de Samsung+ app. Daarnaast zal het bèta-programma voor Android Pie aan het eind van deze maand online moeten gaan, zo meldt XDA. De Note 9 zal geen onderdeel uitmaken van deze testfase voor de nieuwste Androidversie.

Lees hier het artikel.

FitToFit is een musthave voor Fitbit- en Google Fit-gebruikers

Ben je een Fitbit-gebruiker en wil je je data synchroniseren met Google Fit? Dan ben je hier aan het juiste adres. De app FitToFit doet dat namelijk voor je.

Lees hier het artikel.

Nvidia Shield TV krijgt nieuwe commando's voor Google Home

Nvidia heeft een reeks integraties met Google Home gekregen. Je kan nu nieuwe dingen vragen aan Home die uitgevoerd worden door je slimme tv.

Lees hier het artikel.

Gboard heeft nu speciale stickers voor doven en slechthorenden

Gboard heeft een pakketje stickers gekregen waarmee doven en slechthorenden zich kunnen uitdrukken. De stickers zijn bedoeld voor de Amerikaanse gebarentaal ASL.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties