Android Dagoverzicht zaterdag 16 mei 2020

Android Dagoverzicht zaterdag 16 mei 2020

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Androidworld

OnePlus 7T kan voortaan video opnemen met 960 beelden per seconde

OnePlus maakte vlak na de lancering van zijn 7T bekend dat het toestel ondersteuning kreeg voor video-opname met 960fps. Een lange tijd bleef het stil, tot de functie plots in een bèta-update verscheen. Vermoedelijk gebruikt OnePlus ‘frame interpolation’ om het mogelijk te maken.

Lees hier het artikel.

Europese Commissie: ‘corona-apps mogen niet verplicht worden’

In een Europees samenwerkingsverband zal worden toegewerkt naar mogelijkheden om alle reizen tussen lidstaten te hervatten. Een corona-app zou een bijdrage kunnen leveren aan de mogelijkheden. De Europese Commissie zegt nu dat zo’n app handig is, maar niet verplicht mag zijn.

Lees hier het artikel.

Gerucht: OnePlus werkt aan draadloze oortjes met AirPods-uiterlijk

OnePlus lanceerde tezamen met de OnePlus 6-reeks nieuwe draadloze oortjes, in de Bullets Wireless-reeks. Tot op heden bracht OnePlus nog geen volledig draadloze oortjes uit, daar zou in juli verandering in komen. Het uiterlijk van de nieuwe oortjes, is vrijwel identiek aan de AirPods.

Lees hier het artikel.

‘Specificaties Microsoft Surface Duo gelekt met verouderde chipset’

Microsoft kondigde vorig jaar aan dat het terug zou keren in het mobiele segment. Daarvoor zou Microsoft voor het eerst gebruikmaken van Android. Specificaties van de Surface Duo zijn gelekt, waaronder een oudere chipset, missende NFC-ondersteuning en een kleine batterij.

Lees hier het artikel.

VS kan chipproductie voor Huawei-telefoons aan banden leggen

Huawei-telefoons maken gebruik van chipsets die door het Taiwanese TSMC gemaakt zijn. In de Verenigde Staten ligt momenteel een regeling klaar om de levering van chipsets door het Taiwanese TSMC aan banden te leggen. Amerikaanse software voor de productie ligt ten grondslag.

Lees hier het artikel.

Facebook koopt GIPHY voor GIF-integratie met Instagram

Facebook heeft aangekondigd dat het GIPHY over zal nemen zodat het gifjesplatform in zijn Instagram socialmediaplatform geïntegreerd kan worden. Tot op heden werkte GIPHY voor alle sociale media; het is onbekend of Facebook in de toekomst limitaties op wil leggen.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk