Android Dagoverzicht zaterdag 14 december 2019

Android Dagoverzicht zaterdag 14 december 2019

Androidworld

Persoonlijke gegevens van 29.000 Facebook-medewerkers gestolen

Datalekken vinden steeds vaker plaats; het gebeurt voornamelijk via achterdeurtjes die nog in de applicaties aanwezig zijn. In het geval van Facebook, verliep het datalek iets anders: de gegevens van de medewerkers stonden op harde schijven die later zijn gestolen.

Lees hier het artikel.

‘Chrome OS kan het batterijpercentage van bluetooth-apparaten tonen’

Maak je veel gebruik van bluetooth-accessoires? Waarschijnlijk ken je dan het gevoel van een lege batterij: of de onwetendheid over de batterijduur van de accessoires. Chrome OS zal hier op termijn een oplossing voor aanbieden, die je zo alvast in Chrome OS kan inschakelen.

Lees hier het artikel.

‘In 2020 worden er naar schatting 1,4 miljard telefoons verkocht’

Leven zonder een telefoon? Het lijkt soms onmogelijk. Een onderzoeksrapport wijst erop dat er in 2020 naar schatting zo’n 1,4 miljard telefoons verkocht worden. Daarmee koopt een op de zes wereldburgers een nieuwe telefoon – ten opzichte van een op negen zes jaar geleden.

Lees hier het artikel.

‘Google heeft inmiddels 16 miljoen kilometer aan Street View-beelden’

Je ziet ze vermoedelijk wel eens voorbijkomen: de auto’s van Google Street View. Veel van de auto’s zijn relatief onopvallend, met uitzondering van de camera’s. Google meldt nu dat het 16 miljoen kilometer aan ‘Street View-beelden' heeft verzameld, sinds de introductie in 2004.

Lees hier het artikel.

AW Hangout #195: Trends 2020, wat is de beste bank-app en WhatsApp als uniforme messenger

De AW Hangout staat voor jouw wekelijkse dosis informatie over Android en alles er omheen. Aflevering 195 staat klaar om beluisterd te worden.

Lees hier het artikel.

OnePlus houdt verrassingsevenement tijdens CES 2020

OnePlus is meestal niet aanwezig tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas; in elk geval niet met een eigen stand of (lancerings-)evenement. Pete Lau, CEO van OnePlus, heeft via Twitter een uitnodiging gedeeld voor CES: wat OnePlus van plan is, blijft onbekend.

Lees hier het artikel.

AW Adventskalender (dag 14): 'get your game face on'

Achter vakje veertien zit een product waar je heel lang mee van huis kunt. Waarom? Doe gewoon mee met de AW Adventskalender en dan zul je het vanzelf zien.

Lees hier het artikel.

Google Podcasts krijgt tabblad met gepersonaliseerde aanbevelingen

Googles eigen podcast-applicatie, is relatief ‘barebones’. Zo miste de Google Podcast-app tot op heden een tabblad met aanbevelingen: je moest tot op heden zelf op zoek naar de beste podcasts. De zoekgigant gaat daar nu bij helpen middels ‘gepersonaliseerde aanbevelingen’.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties