Android Dagoverzicht zaterdag 13 juli 2019

Android Dagoverzicht zaterdag 13 juli 2019

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Androidworld

Update Google Geluiden: zelf ringtones toevoegen en een donker thema

De Google Geluiden-app heeft via een update een donkere modus gekregen. Dit verhoogt de leesbaarheid en is afhankelijk van het soort scherm energiezuiniger. Daarnaast kan je nu eigen ringtones toevoegen.

Lees hier het artikel.

Tip: zo zorg je dat Google niet meeluistert naar al je gesprekken

Onlangs ben je te weten gekomen dat de kans erin zit dat Google heeft meegeluisterd naar gesprekken die je had met je huisgenoten. We tonen je in dit artikel hoe je dat in de toekomst kan vermijden.

Lees hier het artikel.

Xiaomi Mi A3 uitgebreid gelekt: inclusief vingerafdrukscanner in scherm

In diverse officieel uitziende afbeeldingen is de komende Xiaomi Mi A3 gelekt. Deze telefoon zal een 48 MP camera krijgen, een vingerafdrukscanner onder het scherm en natuurlijk op Android One draaien. Wanneer de telefoon uitkomt is nog niet bekend maar Xiaomi heeft al een teaser gepubliceerd.

Lees hier het artikel.

Zomerweggeeffestijn: Win een Flitsmeister Superhero pakket! (dag 3)

Flitsmeister stelt zijn Superhero pakket ter beschikking om weg te geven tijden het Zomerweggeeffestijn. Hierbij krijg je onder andere 10 jaar Flitsmeister Pro, een kentekenplaat, paraplu en nog veel meer.

Lees hier het artikel.

Vodafone gaat bellen langs Nederlands-Duitse grens verbeteren

Net als T-Mobile gaat ook VodafoneZiggo ervoor zorgen dat zijn klanten zonder problemen kunnen bellen langs de Nederlands-Duitse grens.

Lees hier het artikel.

Google Keep: dit zijn de beste tips die je moet kennen

Als we spreken over Google Keep, denk je meteen aan een simpele notitie-app. Je houdt er tenslotte makkelijk al je gedachtes en notities in bij. Google Keep is echter veel meer dan dat, want je kunt er veel meer mee dan enkele zaken bijhouden. In dit artikel leggen we alle bekende en minder bekende functies van de app uit, die het je leven nog makkelijker zullen maken.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk