Android Dagoverzicht zaterdag 03 februari 2018

Android Dagoverzicht zaterdag 03 februari 2018

Androidworld

Samsung Experience 9.0 in Android 8.0 Oreo: dit is er nieuw

Samsung heeft een infographic vrijgegeven van Android 8.0 Oreo waarin de belangrijkste wijzigingen staan uitgelegd. Deze veranderingen heeft Samsung zelf gemaakt bovenop Android 8.0 Oreo van Google zelf. Verbeteringen zijn er te zien in het toetsenbord, kleurenfilters, Bixby, Dual Messenger, en nog meer.

Lees hier het artikel.

'Mid-range Asus Zenfone 5 met 18:9 scherm komt dit voorjaar naar MWC'

De Asus Zenfone 5 is uitgelekt. Er zijn schetsen van het toestel te zien, samen met de vermeende specificaties. De smartphone krijgt een modern 18:9 scherm, samen met een Snapdragon 430. Hiermee wordt er op de mid-range gericht. Merkwaardig is wel dat het toestel nog een Micro-USB aansluiting heeft.

Lees hier het artikel.

'Prijs Samsung Galaxy S9 gaat rond de 900 euro liggen'

Een bron heeft TechRadar laten weten dat de prijs van de Galaxy S9 rond de 789 pond gaat liggen. Dit is omgerekend 894 euro, bijna 900 euro dus. De genoemde prijs is 100 pond meer dan de Galaxy S8. De hogere prijs ligt in de trend van steeds hoger wordende prijzen, en de S9 lijkt deze volgens de bron niet te ontlopen.

Lees hier het artikel.

Minder smartphones verscheept in vierde kwartaal 2017, Apple staat weer op de eerste plaats

Het aanvang van een nieuw jaar betekent dat het vierde kwartaal kan worden afgesloten. Er worden dan ook cijfers van deze periode gepubliceerd. Deze keer zien we geen grote verrassingen in de getallen voor de wereldmarkt.

Lees hier het artikel.

Microsoft lanceert bèta-versie voor nieuw vormgegeven MSN Nieuws

Iedereen kent MSN-nieuws, maar dan vooral van de internet-browser op je laptop. De app is iets minder populair op Android. Wellicht dat een nieuwe facelift daar verandering in kan brengen.

Lees hier het artikel.

YouTube Go rolt verder uit met nieuwe functies

Google is druk bezig met de uitrol van Go-versies van zijn applicaties. YouTube Go was al in India te gebruiken, maar de uitrol wordt nu verder doorgezet. Er zijn ook weer verbeteringen aan toegevoegd.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties