Android Dagoverzicht zaterdag 01 april 2017

Android Dagoverzicht zaterdag 01 april 2017

Androidworld

Android Wear 2.0 rolt nu al verder uit voor 6 horloges

Ondanks dat gisteren het bericht naar buiten kwam dat de uitrol van Android Wear 2.0 vertraagd zou zijn, zijn er nu toch 6 horloges waarbij de update kan worden gedownload. Hiermee zijn er nu in totaal 9 horloges waarvoor de update is uitgerold, van de 18 horloges die Android Wear 2.0 kunnen ontvangen.

Lees hier het artikel.

Nieuwe bèta's voor OnePlus 3 en 3T krijgen soortgelijke Pixel launcher en snellere reactietijd

OnePlus sleutelt door aan de OnePlus 3 en OnePlus 3T met de nieuwste Open Bèta's. Er is onder andere een nieuwe launcher met een soortgelijk uiterlijk als de Pixel launcher inclusief app-snelkoppelingen toegevoegd, een hogere reactiesnelheid van aanrakingen van het scherm, en een automatische nachtmodus.

Lees hier het artikel.

Standaard ei-icoontje van Twitter verdwijnt voor een... ander icoontje?

Twitter gaat de standaard profielafbeelding van nieuwe accounts een nieuw icoontje geven. Het bekende ei-icoontje zal verdwijnen. Volgens Twitter denken mensen te snel aan 'negatieve emoties' wanneer ze het eivormige icoontje zien. Daarom verandert Twitter het icoontje in een andere, neutrale, profielafbeelding.

Lees hier het artikel.

Chromebook Cardboard, Google Gnome, of toch Petlexa? De leukste 1 april grappen van dit jaar

Het is 1 april en dat betekent dat er genoeg techbedrijven weer de draak met ons steken. We zetten de leukste grappen van dit jaar op een rijtje, zodat je niet meer hoef te bedenken of het een grap is, of niet. Zowel Google, Amazon, OnePlus als Samsung zetten hun beste beentje voor om je voor de gek te houden.

Lees hier het artikel.

Doorzoek nu één miljoen openbare Stories van Snapchat

Onlangs kon je al met de zoekfunctie van Snapchat zoeken naar je vrienden, groepen en hun stories. Nu zijn daar de openbare Stories van 'Ons verhaal' bijgekomen. Het is nog niet bekend of deze nieuwe zoekfunctie naar Nederland komt.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties