Android Dagoverzicht woensdag 28 januari 2015

Android Dagoverzicht woensdag 28 januari 2015

Androidworld

Tweetdeck in Material Design voor Chrome-browser

Om met het slechte nieuws te beginnen: Tweetdeck is niet terug voor Android, helaas. Toch is er wel iets nieuws te melden over Tweetdeck in de Chrome-browser op de desktop. Deze Chrome-exentensie, Tweetdeck Enhancer, zorgt dat er een Material Design uitvoering verschijnt.

Lees hier het artikel.

Populaire workout-app Runtastic krijgt Material Design

Runtastic is een veelgebruikte app bij het hardlopen, maar is ook geschikt voor andere trainingen. De update die vandaag beschikbaar is, zorgt dat deze populaire app nu ook in Material Design opgemaakt is.

Lees hier het artikel.

APUS Launcher: uitgebreide gratis launcher is het net niet helemaal

APUS Launcher is een zeer populaire launcher, tientallen miljoen keren gedownload en het zeker waard om eens uitvoerig te bekijken en bespreken. Daarnaast is proberen een kleine moeite, omdat deze uitgebreide launcher geheel gratis is te downloaden.

Lees hier het artikel.

Android Sale: aanbiedingen van 28 januari 2015

We hebben ze weer voor je op een rij gezet, de Android-aanbiedingen van vandaag, 28 januari 2015. Erg weinig nieuwe apps en games, maar gelukkig zijn er nog steeds wel wat in de aanbieding. Natuurlijk ook aanbiedingen in onze AW-shop en toestelaanbiedingen.

Lees hier het artikel.

15 interessante smartphones bij de BTW-vrije dagen van de Media Markt

Vanaf vandaag, 28 januari 18.00 tot en met zondag 1 februari 22.00 zijn het weer de BTW-vrije dagen bij de Media Markt. Misschien had je al een mooie smartphone op het oog en is dit het moment om deze toch aan te schaffen. In dit artikel vind je vijftien interessante smartphones die nu BTW-vrij te koop zijn.

Lees hier het artikel.

'Europese roamingkosten niet afgeschaft vanaf 2015, wordt mogelijk 2018'

Terwijl de Europese Unie vorig jaar heeft ingestemd met de afschaffing van roamingskosten vanaf december 2015 lijkt het erop dat dit nog lang niet gaat gebeuren. Nu wordt er gesproken over 2018 en ook ligt er een voorstel op tafel om 'beperkt gebruik te kunnen maken van mobiel internet en bellen', zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

Lees hier het artikel.

Eerste renders nieuwe HTC One (M9)-smartphones verschenen

In de categorie kippenvel, zijn zojuist de eerste renders online gezet van wat de twee nieuwe high-end smartphones van HTC weleens zouden kunnen zijn. Geruchten over het uiterlijk van de nieuwe HTC One (M9)-smartphones deden al even de ronde, foto's verschenen maar bleken niet het definitieve uiterlijk te vertonen aldus nieuwe verhalen, maar deze renders, die kunnen weleens kloppen, of niet...

Lees hier het artikel.

1010!: Tetris, maar dan anders

De populaire game 1010! is inmiddels miljoen keren gedownload in slechts enkele maanden en is een kleurrijke puzzelgame die enigszins doet denken aan Tetris. In dit spel moet je ook lijnen van blokjes creëren, maar dit kan zowel verticaal als horizontaal zijn.

Lees hier het artikel.

Meizu Blue Charm: goedkope Chinese smartphone met iPhone-invloeden

Als we aan China denken en de grote smartphone-industrie van dat land noemen we al gauw Xiaomi. Natuurlijk zijn er nog tig Chinese fabrikanten die een graantje mee willen pikken van de markt. Meizu is één van die fabrikanten en heeft nu de Blue Charm gepresenteerd. Een goedkope smartphone die de strijd moet aangaan met goedkope Chinese concurrentie, waaronder de Xiaomi Hongmi.

Lees hier het artikel.

HTC One (M8): update Android 5.0 Lollipop nu van start in Nederland en België

Android 5.0 voor de HTC One (M8) wordt op dit moment uitgerold in Nederland. Het toptoestel van HTC krijgt deze laatste update met vele verbeteringen, waaronder snelheid en aangepaste notificaties.

Lees hier het artikel.

Samsung begint met uitrol Android Lollipop voor Galaxy Note 3 in eerste markt

Lollipop is de nieuwste Androidversie en nieuw is natuurlijk interessant om zelf te hebben. Inmiddels wordt de update voor een redelijk aantal Androidapparaten uitgerold, maar voor de Note 3 van Samsung was het nog even afwachten. Ook die update is nu begonnen, maar is alleen nog beperkt tot Rusland.

Lees hier het artikel.

'Sony gaat 1000 extra medewerkers smartphonedivisie ontslaan'

Dat het de laatste tijd niet al te goed gaat met de afdeling van smartphones bij Sony is geen geheim meer. De kwartaalcijfers liegen er niet om en ook werd er eerder al gesproken over het afstoten van de smartphonetak. Het bedrijf wil nu 1000 extra medewerkers gaan ontslaan van de smartphonetak van het bedrijf in voornamelijk Europa en China schrijft het Japanse Nikkei.

Lees hier het artikel.

Tabletworld

iPad-updates zijn voortaan kleiner

Voortaan hoef je nooit meer foto's en video's verwijderen voordat je eindelijk die nieuwe iOS-update kunt installeren. Vanaf de laatste update (iOS 8.1.3) nemen de updates voor je iPad of iPhone veel minder ruimte in beslag.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties