Android Dagoverzicht woensdag 27 mei 2020

Android Dagoverzicht woensdag 27 mei 2020

Androidworld

Samsung Galaxy M21 review: 6000 mAh accu, erg sterke prijs-kwaliteit

De Samsung Galaxy M21 is een budgettelefoon die uitpakt met een grote accu, dezelfde chipset als die van de populaire Galaxy A51 en drie camera's op de achterkant. Hier lees je onze bevindingen.

Lees hier het artikel.

Gmail krijgt 'snelle instellingen' om het uiterlijk makkelijk aan te passen

Google voegt een nieuw onderdeel aan de webversie van Gmail toe. Het heeft Quick Settings, of snelle instellingen waarmee je snel de lay-out van Gmail aan kunt passen.

Lees hier het artikel.

'Xiaomi Mi band 5-fitnesstracker met groot ovaal scherm gelekt'

De Xiaomi Mi band 5 is gelekt op verschillende afbeeldingen, en we merken een groot scherm met een inkeping in het midden voor een knop. Hier ontdek je wat we al weten over de Mi Band 5.

Lees hier het artikel.

Spotify heeft nu eindelijk deze meest gevraagde functie

Spotify komt voortaan zonder limieten voor het aantal nummers dat je aan je bibliotheek kan toevoegen. Het verwijderen van die limiet werd al jarenlang door gebruikers gevraagd.

Lees hier het artikel.

Fraude via WhatsApp nu al hoger dan in heel 2019

Er zijn nu al meer meldingen van WhatsApp-fraude binnengekomen, dan in heel 2019. Vooral in de afgelopen weken nam het aantal fraudemeldingen fors toe.

Lees hier het artikel.

Alcatel 1 SE review: dit zijn de plus- en minpunten

De Alcatel 1 SE is een budgettelefoon van 99 euro en heeft een 4000mAh-accu, vier camera's en Android 10. Ik heb de plus- en minpunten van deze betaalbare telefoon op een rij gezet.

Lees hier het artikel.

Google Duo-videobellen werkt nu via e-mail op Android-tablets

Je kan nu op Android-tablets Google Duo activeren met behulp van je e-mailadres. De dienst wordt daarmee toegankelijker voor een grotere groep mensen.

Lees hier het artikel.

Xiaomi brengt Mi Smart Electric Folding Bike en smarthome in Nederland

Xiaomi heeft een slimme elektrische scooter, een ventilator en een luchtverfrisser in Nederland gelanceerd. Het merk brengt steeds meer smarthomeproducten naar onze markt.

Lees hier het artikel.

Xiaomi Redmi Note 9 en Mi 10 Lite 5G aangekondigd in Nederland

Xiaomi heeft in Nederland het startschot gegeven voor nieuwe telefoons: de Mi 10 Lite en de Redmi Note 9-reeks. De Redmi-telefoons zijn vanaf 199 euro bij ons te verkrijgen.

Lees hier het artikel.

OnePlus bevestigt: "We gaan weer voordeligere telefoons uitbrengen"

OnePlus bevestigt in een interview dat het bedrijf werkt aan het uitbreiden van zijn portfolio om zo weer betaalbare smartphones te kunnen aanbieden die meer gebruikers de kans zullen geven om OnePlus-apparaten te ervaren.

Lees hier het artikel.

iBood Hunt, twee dagen lang genieten van hoge kortingen

Jagen zit in ons bloed, maar tegenwoordig uit zich dat in het jagen op koopjes in plaats van eten. Daarom roept de iBood Hunt oerinstincten bij ons op.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties