Android Dagoverzicht woensdag 27 december 2017

Android Dagoverzicht woensdag 27 december 2017

Androidworld

HTC vraagt patent aan voor lamp die detecteert of je bent gevallen in de badkamer

Het Internet of Things geeft creatieve ontwikkelaars de ruimte om met nieuwe innovatieve producten te komen. Zo ook de slimme koppen van HTC, ze hebben een patent aangevraagd voor een intelligent badkamerlamp.

Lees hier het artikel.

HQ Trivia, dagelijkse live-spelshow in een app komt binnenkort naar Android

Als bewoners van de Lage Landen zijn we gek op spelletjes, dat kunnen we niet ontkennen. Zeker de spelshows waarbij we geld kunnen winnen. Programma's als 'De slimste' hebben zeer goede kijkcijfers niet in de laatste plaats doordat je als kijker kunt meedoen.

Lees hier het artikel.

OnePlus zal Face Unlock ook beschikbaar maken op de OnePlus 5

Toen de OnePlus 5T uitkwam waren er een aantal verschillen met zijn voorganger. Het beeldformaat was anders en de OnePlus 5T had met Face Unlock een nieuwe feature waar veel gebruikers enthousiast over waren. Wanneer je net de OnePlus 5 had gekocht baalde je wel een beetje omdat je deze functie nu niet hebt. Daar zal echter verandering in komen.

Lees hier het artikel.

Roadmap Huawei voor 2018 gelekt, veel producten in het eerste kwartaal

De accountmanagers van een smartphonemerk weten vaak als een van de eerste welke producten er gaan komen. Zij moeten ze per slot van rekening weer introduceren bij de verkopende partijen. In een roadmap staan alle producten die er de komende tijd gaan komen en wanneer die lekt dan heb je een probleem.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy S8 en Note 8: Oreo waarschijnlijk zonder Project Treble

Op de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy Note 8 zal waarschijnlijk modulair updaten niet tot de mogelijkheden behoren. Op beide toestellen is een bètaversie van Android 8.0 Oreo gedraaid en een test heeft uitgewezen dat in ieder geval deze bèta geen optie biedt voor Project Treble.

Lees hier het artikel.

Foto gelekt: 'Samsung Galaxy S9 krijgt koptelefoonaansluiting'

Wederom is er wat info gelekt over het nog te lanceren vlaggenschip van Samsung. De Galaxy S9 krijgt waarschijnlijk de beschikking over een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

Lees hier het artikel.

Fingerprint Action Pro geeft meer acties aan je vingerafdrukscanner

De vingerafdrukscanner die je tegenwoordig op iedere nieuwe telefoon wel vindt, heeft vaak maar één functie. Nu is er een applicatie in de Play Store te vinden die meer functionaliteit geeft aan je vingerafdruk-scanner: Fingerprint Action Pro.

Lees hier het artikel.

LG V30: Oreo rolt uit in Zuid-Korea

Nadat begin november de bèta-test werd gestart voor Oreo-update van de LG V30 lijkt de Uitrol van Oreo van start te zijn gegaan. In Zuid-Korea zijn de eerste toestellen voorzien van een update naar de definitieve versie van Android 8.0 Oreo.

Lees hier het artikel.

12 days of Google: Play Store-spellen in de uitverkoop

Google heeft de actie 12 days of Google ingeluid. Helaas geldt de actie niet wereldwijd en kunnen we in Nederland en België enkel profiteren van kortingen op spellen. Toch is de selectie spellen best interessant en deze willen we jullie niet laten missen.

Lees hier het artikel.

Google Foto's maakt overzichtsvideo van je foto's met glimlach

Google Foto's is een heel mooi product. Het zorgt ervoor dat je nooit meer foto's verliest door de automatische back-up-functie. Daarnaast gebruikt de dienst kunstmatige intelligentie om slimme overzichtsvideo's maken.

Lees hier het artikel.

OnePlus 5 krijgt update naar OxygenOS 5.0 met Android 8.0 Oreo

Op kerstavond verscheen er een leuk bericht voor alle OnePlus 5-bezitters. Het Twitteraccount van OnePlus liet weten dat de OxygenOS 5.0-update met Android 8.0 Oreo zou gaan uitrollen voor de OnePlus 5.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties