Android Dagoverzicht woensdag 25 januari 2017

Android Dagoverzicht woensdag 25 januari 2017

Androidworld

Pabbl: cadeaubonnen, RedBull en kaasbroodjes scoren met je lockscreen

Het klinkt misschien te mooi voor woorden maar met Pabbl kun je dus gewoon sparen voor cadeaus en cash door gepersonaliseerde content op je lockscreen weer te geven. Hoe dat werkt lees je in dit artikel.

Lees hier het artikel.

'Schermvergrendeling via een patroon makkelijk te kraken'

Uit onderzoek is gebleken dat de patroonvergrendeling op Androidtoestellen makkelijk te omzeilen is. Met behulp van software is dit veelal binnen vijf pogingen al gedaan.

Lees hier het artikel.

Android Sale: aanbiedingen van 25 januari 2017

We hebben weer een aantal mooie aanbiedingen voor apps, games en toestellen voor je op een rijtje gezet! Deze week onder andere de mooie adventuregame The Inner World en een app om volledig mee tot rust te komen.

Lees hier het artikel.

Google Home verder uitgebreid met nieuwe diensten

Google Home valt of staat met het aantal gekoppelde diensten. Dit was bij de lancering nog vrij beperkt, maar er zijn inmiddels weer een aantal toonaangevende spelers toegevoegd.

Lees hier het artikel.

Nu in de Play Store: The League, daten voor de elite

Ook de hele rijke medemens doet aan daten via een app. Om het kaf van het koren te kunnen scheiden, kunnen zij gebruik maken van de hele exclusieve app: The League die nu in de Play Store staat. Deze dating-app wordt ook wel Tinder voor de rijken genoemd en gaat binnenkort internationaal.

Lees hier het artikel.

Pre-order HTC U Ultra en HTC U Play gestart, prijzen bekend

De HTC U Ultra en de HTC U Play zijn de twee nieuwste aanwinsten voor de Taiwanese smartphonefabrikant. Beide toestellen zijn vanaf 2 maart 2017 in Nederland beschikbaar. Inmiddels kunnen de toestellen bij een tweetal retailers gereserveerd worden en zijn de prijzen ook bekend.

Lees hier het artikel.

Veel klachten over roze lijn op scherm Samsung Galaxy S7 Edge

Er zijn veel klachten van Samsung Galaxy S7 Edge-gebruikers binnengekomen op de supportsite van Samsung Amerika over een roze lijn die over het scherm loopt.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy S8 krijgt toch 3,5 mm jack en desktop-dock

De geruchten over de Samsung Galaxy S8 vliegen over internet en ook al spreken ze elkaar soms tegen, we krijgen wel al een goed idee van het nieuwste vlaggenschip. Deze keer is er onder andere informatie over de 3,5 mm jack en desktop-dock.

Lees hier het artikel.

Live videostreams Instagram nu wereldwijd beschikbaar

De vorig jaar aangekondigde functie om live video in Instagram te streamen was in eerste instantie alleen voor gebruikers in de Verenigde Staten beschikbaar. Maar nu wordt het in de komende weken ook beschikbaar gesteld voor de rest van de wereld.

Lees hier het artikel.

'Huawei Watch 2 krijgt 4G-ondersteuning'

De opvolger van de klassieke Huawei Watch staat voor de deur. Volgens deze geruchten zou het gaan om een Android Wear 2.0-smartwatch met een sportiever uiterlijk en de mogelijkheid om zelfstandig een mobiele internetverbinding op te zetten.

Lees hier het artikel.

Nieuwe generatie Chromebooks op komst, inclusief Adobe-Androidapps

Op een onderwijsbeurs in Londen zijn twee nieuwe Chromebooks met stylus geïntroduceerd. Daarnaast zal Adobe een aantal apps geschikt maken voor het gebruik op deze en andere Chromebooks.

Lees hier het artikel.

Nieuwe foto's HTC-smartwatch met Android Wear opgedoken

De eerste geruchten over een smartwatch van HTC stammen al uit 2015 maar tot dusver hebben we er nog nooit eentje mogen verwelkomen. Inmiddels zijn er wel weer een aantal foto's van het vermoedelijke HTC-apparaatje opgedoken.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties