Android Dagoverzicht woensdag 24 september 2014

Android Dagoverzicht woensdag 24 september 2014

Androidworld

Carcassonne voor Android: speel dit digitale bordspel nu ook online

De nieuwste versie van het populaire bordspel Carcassonne voor Android heeft basale ondersteuning gekregen voor het online spelen van de game. In toekomstige updates zullen de mogelijkheden nog worden uitgebreid.

Lees hier het artikel.

Sony stelt Lifelog open voor ontwikkelaars

Toen we tijdens de IFA een 'lesje wearables' kregen van Sony was het al aan de orde: het bedrijf stelt de API van de Lifelog-applicatie open voor andere ontwikkelaars en maakt het daarmee mogelijk voor ontwikkelaars om bijvoorbeeld nieuwe activiteiten toe te voegen.

Lees hier het artikel.

Android Sale: aanbiedingen van 24 september 2014

We hebben ze weer voor je op een rij gezet, de Android-aanbiedingen van vandaag, 17 september 2014. Natuurlijk hebben we de apps en games, maar ook smartphone-aanbiedingen komen voorbij.

Lees hier het artikel.

Chrome APK Packager maakt Chrome-apps van Android-apps

Sinds vorige week is het officieel mogelijk om een beperkt aantal Android-apps op Chrome OS te draaien. Het is via een omweg ook mogelijk om een veel groter aantal Android-apps op Chrome te installeren, maar dat is nogal omslachtig. De Chrome APK Packager moet dat eenvoudiger maken.

Lees hier het artikel.

Survival Tools Beta: survival-app met mooi design

De nieuwe app van ontwikkelaar Niels Masdorp is geënt op verschillende survival-apps met een design met nieuwe Material design-elementen. Survival Tools Beta bevat onder andere een kompas-, stopwatch en locatie-functie, maar ook een zeer uitgebreide (Engelstalige) survivalgids.

Lees hier het artikel.

SIM introduceert Androidtablet en -smartphone voor senioren

Secure Internet Machines oftewel SIM biedt al oplossingen voor senioren op het gebied van PC's, met een handige interface en een hulplijn. Onlangs heeft het bedrijf ook een tablet en smartphone, draaiend op Android, op de markt gebracht voor de ouderen onder ons.

Lees hier het artikel.

Gerucht: Android L komt op 1 november

Volgens Android Authority zullen we Android L gaan zien op 1 november, waar we gelijk een grote kanttekening bij plaatsen. 1 november valt namelijk op een zaterdag en dat is wel een heel rare dag om een nieuwe versie van een besturingssysteem vrij te geven.

Lees hier het artikel.

Vodafone Wallet: uitgebreidere digitale portemonnee en betaaldienst

Met Vodafone Wallet biedt de provider een digitale portemonnee die straks ruimte moet bieden voor al je betaalpassen en klantenkaarten. De app is vanaf vandaag ook beschikbaar voor niet-Vodafone-klanten en voor een groter aantal Android-toestellen.

Lees hier het artikel.

Foto's high-end Motorola-smartphone duiken op

Er zijn foto's opgedoken van de vermoedelijke Motorola Droid Turbo. Het high-end toestel krijgt een 5,2 inch scherm aan boord met een resolutie van 2560x1440 pixels en krijgt zeer waarschijnlijk een Snapdragon 805-chipset aan boord.

Lees hier het artikel.

Pre-orders Samsung Galaxy Note 4 uitverkocht in Zuid-Korea

Terwijl de Note 4 nog niet eens te verkrijgen is, is het toestel uiteraard wel te pre-orderen. In thuisland Zuid-Korea zijn deze pre-orders al uitverkocht bij verschillende providers, maar hoeveel toestellen dit precies zijn is niet duidelijk gemaakt.

Lees hier het artikel.

Sony Xperia Z3-smartphones vanaf deze week uitgeleverd

De Sony Xperia Z3-smartphones zullen deze week worden uitgeleverd. Vanaf vandaag zal de Z3 Compact al worden uitgeleverd en de Z3 zal eind deze week nog volgen. Verschillende webshops melden de Compact-variant al daadwerkelijk op voorraad te hebben en leverafspraken met klanten zijn al ingepland.

Lees hier het artikel.

Tabletworld

Indiase startup wil tablets voor iedereen

Een Indiase startup genaamd PinigTech wil tablets gaan maken voor alle soorten consumenten en is daarbij niet bang om een beetje te discrimineren. Het bedrijf wil aparte tablets maken speciaal voor onder andere kinderen, vrouwen, senioren en zakenlui.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties