Android Dagoverzicht woensdag 20 december 2017

Android Dagoverzicht woensdag 20 december 2017

Androidworld

5 beste smartphones, apps, games en gadgets van 2017 volgens Claudia

In het kader van alle jaaroverzichten trakteren alle redacteuren van Androidworld jullie op hun lijstje met 'het beste van 2017' op het gebied van smartphones, apps en gadgets. Dit keer is Claudia aan de beurt.

Lees hier het artikel.

Android 8.0 Oreo voor Android Wear: dit zijn alle nieuwe functies

Android Oreo voor Android Wear rolt op dit moment uit. Alhoewel Google zelf enkele kleine wijzigingen heeft vrijgegeven, zijn er veel meer zaken aangepast. In dit artikel zetten we alle nieuwe zaken op een rijtje, inclusief screenshots.

Lees hier het artikel.

LG G6 krijgt update, maar helaas nog geen Oreo

LG is begonnen met de uitrol van een update voor LG G6. Voor wie hoop heeft dat het een versie-update naar Oreo betreft, moet nog even wachten. De update die klaar staat betreft de beveiligingsupdate voor de maand november.

Lees hier het artikel.

Betaalverzoek ING nu ook voor zakelijk gebruik

De ING heeft vandaag een persbericht de deur uit gedaan. Vanaf nu is het ook voor zakelijke gebruikers mogelijk een betaalverzoek te doen. Ondernemers kunnen op dezelfde dag hun geld eenvoudig incasseren.

Lees hier het artikel.

'Samsung Galaxy S9 scoort goed op gelekte benchmark'

Er is een nieuw toestel van Samsung met een hoge score op Geekbench verschenen. Het zou gaan om de nog aan te kondigen Samsung Galaxy S9+, de processor die getest werd is de Qualcomm Snapdragon 845.

Lees hier het artikel.

Google maakt apps toekomstbestendiger met diverse maatregelen

Google heeft enkele grote wijzigingen aangekondigd voor apps in de Google Play Store. Zo zullen vanaf augustus 2018 nieuwe apps minimaal gericht op Android Oreo moeten zijn, en vanaf november 2018 ook bestaande apps. Daarnaast zullen vanaf augustus 2019 alle apps een 64-bits versie moeten hebben, naast een 32-bit versie.

Lees hier het artikel.

OnePlus kijkt terug op 4-jarig bestaan met uitgebreide video

OnePlus bestaat 4 jaar, en heeft daarom een video van 16 minuten online gezet met daarin een reflectie op hun bestaan. Er is veel gebeurd, van de succesvolle OnePlus One, gefaalde OnePlus 2, tot en met de 5T. Nu kijkt het bedrijf weer vooruit naar de toekomst, met veel geleerde lessen.

Lees hier het artikel.

Zo meld je je aan voor de alfaversie van Instagram

Instagram is voor veel gebruikers een dagelijkse bron van mooie katten-, bomen- en gebouwenfoto's. Deze mensen kunnen nu met de alfaversie het nieuwste van het nieuwste testen in de app.

Lees hier het artikel.

Franse WhatsApp mag geen info delen met Facebook

De Franse privacy-waakhond heeft WhatsApp een maand de tijd gegeven om stoppen met het delen van informatie met Facebook. De CNIL is een onderzoek gestart nadat WhatsApp vorig jaar begon met het delen gebruikersinformatie met zijn moederbedrijf. Eerder werd WhatsApp hiervoor ook door Engeland en Duitsland op de vingers getikt.

Lees hier het artikel.

Standaard adblocker Google Chrome vanaf februari 2018 actief

Google heeft bekend gemaakt dat het vanaf 15 februari vervelende advertenties automatisch gaat blokkeren in Chrome. Er was al eerder bekend gemaakt dat Google aan deze functie werkte. De adblocker is onderdeel van het 'Better Ads Experience Program,' waarin richtlijnen staan voor betere advertenties.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer