Android Dagoverzicht woensdag 19 oktober 2016

Android Dagoverzicht woensdag 19 oktober 2016

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Androidworld

Google Achtergronden: schitterende achtergronden voor alle Android-toestellen

Op de nieuwe Google Pixel-smartphones is een officiële wallpaper-app van Google te vinden. Deze app, Google Achtergronden in het Nederlands, is nu ook beschikbaar voor niet-Pixel-toestellen.

Lees hier het artikel.

GeeFi belooft wereldwijd ongelimiteerde 4G voor vast bedrag per dag

Roaming wordt steeds goedkoper en in de EU is het vaak al mogelijk een deel uit je bundel te internetten. Maar als je meer data nodig hebt, moet je op zoek naar een WiFispot of een vrij prijzige bundel aanschaffen. GeeFi wil dat veranderen.

Lees hier het artikel.

Android Sale: aanbiedingen van 19 oktober 2016

Elke week verzamelen we de leukste aanbiedingen op Android-gebied voor je en deze week hebben we onder andere de mooie en sfeervolle games Lara Croft GO, Hitman GO en Deus Ex GO.

Lees hier het artikel.

Huawei presenteert Kirin 960-chipset, mogelijk voor Mate 9

Huawei heeft een nieuwe chipset aangekondigd. Het bedrijf gebruikt zijn chipsets onder andere in zijn vlaggenschiptoestellen als de Huawei P9 en mogelijk wordt de nieuwe HiSilicon Kirin 960-chipset gebruikt in de aankomende Mate 9.

Lees hier het artikel.

Google verduidelijkt: dit mogen ontwikkelaars niet zeggen in de Play Store

Ontwikkelaars dienen zich te houden aan richtlijnen wanneer ze hun apps en games in de Google Play Store aanbieden. Niet alleen apps zelf moeten aan deze voorwaarden voldoen, maar ook de omschrijving in de app-winkel.

Lees hier het artikel.

Dit Halloween-kostuum met exploderende Note 7's is 'de bom'

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er iets aan de hand is met de Galaxy Note 7. Dat moet de bedenker van dit Note 7 Halloween-kostuum ook gedacht hebben en hij ging aan de slag.

Lees hier het artikel.

Pokémon vangen in (hard)rijdende auto na update onmogelijk

Pokémon GO is nog steeds een populaire game en de ontwikkelaars zitten niet stil. Met grote regelmaat worden updates uitgebracht, waarbij er in de laatste versie een opmerkelijke functie (of beperking) is toegevoegd.

Lees hier het artikel.

LG V34: kleiner broertje V20 in Japan gelanceerd

De LG V20 is een interessant toestel dat behoorlijk aan de grote kant is. In Japan is nu een soort 'kleiner broertje' van de LG V20 gelanceerd. De LG isai Beat LGV34 heeft veel van de eigenschappen van de LG V20 en is daarnaast ook waterdicht.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy S8: irisscanner en dubbele camera steeds waarschijnlijker

De Samsung Galaxy S8 zou volgens een aantal suppliers waarschijnlijk uitgerust worden met onder andere een irisscanner en een dubbele camera.

Lees hier het artikel.

T-Mobile 4G voor Thuis nu voor iedereen beschikbaar

T-Mobile heeft 4G voor thuis officieel aangekondigd en beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. Met deze nieuwe dienst kan er via het 4G-netwerk en een modem thuis gebruikt gemaakt worden van internet

Lees hier het artikel.

Dagelijkse ontwikkelingsversie Chrome Canary nu ook voor Android

Op Android kunnen we gebruik maken van de stabiele versie van Google Chrome, van de bètaversie en de dev-versie. Daar komt nu ook Chrome Canary bij: een automatisch gemaakte dagelijkse testversie die niet handmatig getest is.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk