Android Dagoverzicht woensdag 15 maart 2017

Android Dagoverzicht woensdag 15 maart 2017

Androidworld

Android Sale: aanbiedingen van 15 maart 2017

We hebben weer mooie aanbiedingen voor apps, games en smartphones voor je op een rijtje gezet. Deze week hebben we bijvoorbeeld een app die je kan helpen met een gezond slaapritme te krijgen en de leuke tower defense-game Bloons TD 5 is gratis!

Lees hier het artikel.

Google Family Link: beheer-app voor accounts van kinderen

Google heeft een nieuwe app aangekondigd die ouders het smartphone- en tabletgebruik van hun kinderen laat beheren. De app is voorlopig alleen op uitnodiging en in de Verenigde Staten te gebruiken.

Lees hier het artikel.

Maak van je iPhone een Android-smartphone met Eye

Iedereen die een iPhone heeft en tegelijkertijd toch een Android-toestel wil gebruiken, zou kunnen opteren voor Eye. Een hoesje voor de iPhone die er tegelijkertijd een Android-toestel van maakt. Het project is succesvol op Kickstarter en krijgt wereldwijd veel aandacht.

Lees hier het artikel.

5 redenen om de Sony Xperia XZs te kopen

De gloednieuwe Sony Xperia XZs heeft een aantal bijzondere kenmerken en een interessante pre-order-actie. Daarom vind je hier 5 redenen om de Sony Xperia XZs te kopen.

Lees hier het artikel.

Google Home-app brengt nu ook aanbevelingen en muziek ontdekken

Vele muziekdiensten schotelen je tegenwoordig muziek voor die bij je stemming van dat moment past. Spotify en Google Play Music zijn hier voorbeelden van. Nu is daar Google Home aan toegevoegd. Google Home? Ja, Google Home.

Lees hier het artikel.

Google test 'Screen search' binnen Google Assistant

Begin maart werd bekend dat de slimme zoekassistent van Google, naar meer smartphones zou komen die draaien op Android Marshmallow of Android Nougat en inmiddels is Google Assistant al op vele Androidtoestellen in Nederland en België geactiveerd. Het lijkt er nu ook op dat de functies uit Screen search in Google Assistant worden opgenomen.

Lees hier het artikel.

'Nieuwe Pixeltoestellen staan intern bekend als Muskie en Walleye'

Er zijn weer twee nieuwe vissennamen opgedoken voor nog niet aangekondigde Pixeltoestellen. Google gebruikt voor Nexus- en Pixeltoestellen altijd namen van dieren uit de oceaan en ook dit keer wijkt de fabrikant hier niet van af.

Lees hier het artikel.

Desktopversie WhatsApp en Telegram eenvoudig over te nemen

Beveiligingsbedrijf Check Point heeft ontdekt dat de webversies van WhatsApp en Telegram op afstand over te nemen waren door het versturen van een HTML-bestand vermomd als afbeelding of video. Beide chatdiensten hebben de lekken inmiddels gedicht.

Lees hier het artikel.

Zo kun je je Twitteraccount beter beveiligen tegen hacks

Vanochtend werd bekend gemaakt dat er verschillende Twitter-accounts waren gekaapt door kwaadwillenden. In dit artikel leggen we je uit hoe je je Twitter-account beter kunt beveiligen tegen hacks.

Lees hier het artikel.

Dit is Facebook Stories en zo gebruik je het [+stappenplan]

Snapchat, Instagram en WhatsApp hebben de functie al, maar Facebook gaat er ook actief op inzetten. Facebook Stories is een feit en wij leggen je precies uit wat je er allemaal mee kunt!

Lees hier het artikel.

Canadese provider: Android 7.1.2 komt op 3 april

Een testversie van Android 7.1.2 Nougat is beschikbaar voor de voor Nexus- en Pixelbezitters die zich aangemeld hebben voor het bètaprogramma. Nu zijn er berichten in Canada opgedoken dat de verspreiding van de uiteindelijke versie op 3 april voor Pixeltoestellen van start gaat.

Lees hier het artikel.

Samsung lanceert UNPACKED 2017-app in de Play Store

29 maart is de dag dat Samsung de Galaxy S8 en S8+ officieel zal onthullen en dat is vandaag precies over twee weken. Samsung heeft vast een Galaxy Unpacked-app in de Play Store gelanceerd.

Lees hier het artikel.

LG TONE Studio vanaf mei beschikbaar in Europa

Wearable-speakers voor om je nek, het klinkt gek in de oren maar LG ziet het helemaal zitten en zet groots in op deze accessoires. LG heeft nu de beschikbaarheid van de nieuwste TONE Studio bekend gemaakt.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties