Android Dagoverzicht woensdag 15 augustus 2018

Android Dagoverzicht woensdag 15 augustus 2018

Androidworld

Waarom de Oppo R17 een inkijkje geeft in hoe de OnePlus 6T eruit komt te zien

De recentelijk aangekondigde Oppo R17 heeft veel kenmerken in zich die we hoogstwaarschijnlijk bij de nog niet aangekondigde OnePlus 6T ook zullen aantreffen.

Lees hier het artikel.

ADV: Het beste uit China, Honor Play voor €348,- en Xiaomi on-ear Bluetooth-headset €54,-

In China is de vakantie ook weer bijna over want er staan weer heel veel aanbiedingen te wachten. In het onderstaande artikel hebben we weer een aantal aanbiedingen onder elkaar gezet.

Lees hier het artikel.

Twitter Lite 2.0 voegt nieuwe functies toe aan app

Twitter Lite is een app gemaakt voor gebruikers in gebieden waar een zwakke internetverbinding voor handen is. De uitgeklede versie van de Twitter-app zorgt onder andere voor veel minder dataverbruik. Met een update ontvangt deze app nieuwe mogelijkheden.

Lees hier het artikel.

Nokia: 'Al onze smartphones ontvangen Android 9.0 Pie'

Sinds Android 9.0 Pie officieel uitgerold is maken de fabrikanten voorzichtig bekend welke toestellen de update zullen ontvangen. Daarbij worden altijd gebruikers teleurgesteld omdat hun device daar niet bij hoort. Bij Nokia niet want daar krijgt iedereen de update naar Android Pie.

Lees hier het artikel.

EISA Awards 2018/2019: dit zijn alle winnaars

Al jaren lang worden de EISA Awards uitgereikt aan fabrikanten en hun producten op verschillende gebieden. De awards voor 2018/2019 zijn nu bekend gemaakt en weten we wie de felbegeerde EISA Awards op smartphonegebied in ontvangst hebben genomen.

Lees hier het artikel.

Google voegt nieuwe muziekstreamingdiensten aan Google Home toe

De slimme speaker van Google kan nu naast Play Music, YouTube en Spotify ook muziek afspelen via Pandora en Deezer. Op deze manier heeft de gebruiker meer keuze.

Lees hier het artikel.

'Google Assistent krijgt nieuwe functie Face Match'

In een nieuwe versie van de Google-app zijn weer interessante aanwijzingen gevonden over een mogelijk nieuwe versie van de Smart Lock-functie 'Vertrouwd gezicht'.

Lees hier het artikel.

'WhatsApp-back-ups worden niet langer meegeteld voor de opslaglimiet van Google Drive'

WhatsApp-back-ups worden niet langer meegeteld voor de opslaglimiet van Google Drive. Dit zou blijken uit een e-mail die een Androidworld-lezer vannacht ontvangen heeft.

Lees hier het artikel.

Updatenieuws: Samsung Galaxy S9(+), OnePlus 6 en Nokia 7 Plus

Er worden wekelijks vele beveiligingspatches en updates uitgebracht en deze hebben we voor je op rij gezet in dit artikel. Dit keer zijn onder andere de Nokia 7 Plus en de Samsung Galaxy S9 en S9+ aan de beurt voor een update.

Lees hier het artikel.

DagDeal: Samsung Galaxy Note 8 voor €549,95

De Samsung Galaxy Note 9 is vorige week aangekondigd maar ligt voor velen qua prijs boven hun budget. Gelukkig is er dan ook nog een heel interessant alternatief, de Samsung Galaxy Note 8, en dit vlaggenschip is alleen vandaag aantrekkelijk geprijsd.

Lees hier het artikel.

Xiaomi’s OnePlus-concurrent presenteert op 22 augustus zijn telefoon

Xiaomi stelt binnenkort zijn eerste Pocophone voor, een nieuw smartphonemerk dat de strijd moet aangaan met prijsvechters als OnePlus en Honor. Uit een promotiefilmpje is ook alvast een deel van de specificaties bekend geraakt.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties