Android Dagoverzicht woensdag 10 oktober 2018

Android Dagoverzicht woensdag 10 oktober 2018

Androidworld

Binnenkort in Google Foto's: Live albums, Top Shot en diepte-editor

Google heeft op het Made by Google 2018-event meerdere nieuwe functies voor Google Foto's aangekondigd: Live albums, Top Shot en een diepte-editor.

Lees hier het artikel.

Google Pixel 2 versus Google Pixel 3: dit zijn de verschillen

Gisteren werd op Made by Google 2018 het doek gelicht van de nieuwe Pixel 3 en de Pixel 3 XL. In dit artikel gaan we na wat er veranderd is ten opzichte van zijn voorganger op het gebied van ruwe specificaties.

Lees hier het artikel.

Dit is de nieuwe Google Camera met vernieuwde interface, RAW en nieuwe panoramamodus

De Google Camera-app is vernieuwd en, krijgt alvast een aantal leuke nieuwigheden. Voorlopig krijgen we nog geen Top Shot of Night Sight, maar wel RAW-ondersteuning en een sterk verbeterde panoramamodus.

Lees hier het artikel.

NLZIET voegt extra zenders toe aan pakket

NLZIET is een samenwerkingsverband tussen een aantal omroepen waarmee het mogelijk is online alle zenders te bekijken. Daarnaast kan met tot een jaar terugkijken. Deze tv-streamingdienst voegt nu vier nieuwe tv-zenders toe aan het aanbod.

Lees hier het artikel.

'Samsung Galaxy Note 10 krijgt geen 3,5mm-koptelefoonaansluiting'

Sinds de Samsung Galaxy S8 speculeert men al over het al of niet aanwezig zijn van een koptelefoonaansluiting. Toch heeft Samsung al die tijd vastgehouden aan de 3,5 mm jack. Gaat daar verandering in komen?

Lees hier het artikel.

Download de Pixel Launcher van de Pixel 3, wat is er nieuw?

De Pixel 3 en Pixel 3 XL komen met een nieuwe versie van de Pixel Launcher, en die brengt een aantal subtiele nieuwigheden naar de telefoon. We bekijken wat er veranderd is.

Lees hier het artikel.

DagDeal: Google Home voor €129,95

Het wordt steeds aantrekkelijker om een Google Home aan te schaffen. Het apparaat kan nu ook Nederlands praten waardoor het nog eenvoudiger is geworden om hem te bedienen.

Lees hier het artikel.

ASUS ROG Phone: prijs en beschikbaarheid bekend

ASUS heeft enkele maanden geleden de ROG Phone aangekondigd. Deze smartphone is volledig gericht op de veeleisende gamers van nu. Vandaag heeft ASUS ook de prijs en beschikbaarheid van het toestel naar buiten gebracht.

Lees hier het artikel.

Tip: zo koop je een Google Pixel 3 in Nederland

Tijdens het Made by Google-evenement van 2018 heeft Google de nieuwe Google Pixel 3-serie aangekondigd. Deze smartphone is niet in Nederland beschikbaar maar dat betekent niet dat we hem niet kunnen bemachtigen.

Lees hier het artikel.

Google Home spreekt nu ook Nederlands

Tot nu toe was alleen de Google Assistent op je smartphone in de Nederlandse taal te gebruiken. We ontvingen vanochtend een tip dat samen met de update van de Google Home-app ook de ondersteuning van de Nederlandse taal voor je Google Home en Google Home Mini uitrolt.

Lees hier het artikel.

Pixel USB-C-oortjes officieel: Assistent, realtime vertalingen en ook los verkrijgbaar

Google heeft in onder meer de Amerikaans, Duitse en Britse Google Store nieuwe bedrade oortjes gelanceerd. Het gaat om de oortjes die mee in de doos van de Pixel 3 geleverd worden. Ze hebben een Google Assistent-knop en kunnen net als de Pixel Buds realtime vertalen.

Lees hier het artikel.

Nieuw op de Pixel 3: Playground en diepere integratie Google Lens

Tijdens Made by Google 2018 werd de nieuwe Pixel 3 officieel aangekondigd. Eén van de nieuwe apps op de Pixel 3 is Playground, voorheen AR Stickers.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties