Android Dagoverzicht woensdag 05 augustus 2020

Android Dagoverzicht woensdag 05 augustus 2020

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Androidworld

5 tips om de werking van de vingerafdrukscanner te optimaliseren

De vingerafdrukscanner onder het scherm is in de loop van de jaren sterk verbeterd. Wij leggen je uit hoe je de prestaties van je in-screen scanner optimaliseert.

Lees hier het artikel.

Samsung lanceert Galaxy Buds Live voor 189 euro

De Samsung Galaxy Buds Live zijn aangekondigd. Deze draadloze oortjes komen met betere noise-cancelling en kwaliteit van de microfoons. De oortjes zij ook van een compleet nieuw design voorzien.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Z Fold 2 officieel: high-end vouwbare telefoon

De Samsung Galaxy Z Fold 2 is officieel aangekondigd. Het is niet bekend wanneer de nieuwe vouwbare telefoon van Samsung is te koop is.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Watch 3 officieel: aangepast design en meer geheugen

Samsungs huidige Galaxy Watch stamt af uit 2018 en werd in de tussentijd opgevolgd door de Galaxy Watch Active(2). Tijdens Samsung Unpacked heeft Samsung de derde generatie van de Galaxy Watch onthult, de Galaxy Watch 3, met veel hardwarematige verbeteringen.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Tab S7 (Plus) officieel: razendsnelle tablets met grote batterijen

Ongeveer één jaar geleden introduceerde Samsung een nieuwe tablet in de Tab S-lijn, de Tab S6. In het nieuwe jaar hanteert Samsung een nieuwe strategie, met de introductie van twee tablets in de Tab S7-lijn: de Tab S7 en Tab S7 Plus. Vandaag zijn deze tablets aangekondigd.

Lees hier het artikel.

Samsung onthult Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra: alles wat je moet weten

De Samsung Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra zijn officieel aangekondigd. De nieuwe topsmartphones van Samsung zijn vanaf 20 augustus in Nederland te koop en beschikken over een flink verbeterde S Pen en direct toegang tot meer dan 100 Xbox-games.

Lees hier het artikel.

‘Europese Commissie kritisch over gebruik Fitbit-data door Google’

Google kondigde in 2019 aan Fitbit over te nemen, een overname die werd aangemoedigd door Fitbit-aandeelhouders. De Europese Commissie kijkt daar nu toch iets anders naar; de Europese instantie gaat onderzoeken over Google de data van Fitbit-klanten wil misbruiken.

Lees hier het artikel.

Files by Google krijgt ‘Safe Folder’ voor persoonlijke bestanden

Een map waarin je bestanden beveiligd op kan slaan? Het idee klinkt zo gek nog niet. Google lijkt daar eenzelfde mening op na te houden en introduceert een ‘Safe Folder’ in de Files by Google-app. Enkel met de viercijferige code zijn de bestanden in deze veilige map zichtbaar.

Lees hier het artikel.

Sony Xperia 1 II review: ligt succes nu eindelijk binnen handbereik?

Sony staat niet bekend om zijn wereldschokkende telefoons. Hoewel Sony in 2019 een nieuw design introduceerde, bleven het overduidelijk telefoons uit het ‘oude Sony-tijdperk’. Waar is de fabrikant ditmaal geëindigd? Is de Sony Xperia 1 II een stap in de juiste camera-richting?

Lees hier het artikel.

Garmin Forerunner 45 Plus officieel: betaalbaar sporthorloge voor hardlopers

Garmin heeft stilletjes de Forerunner 45 Plus aangekondigd. Dit is een betaalbaar sporthorloge met een aantal extra's ten opzichte van de Forerunner 45.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Note 20 livestream: hier volg je Unpacked 2020

Vandaag zal Samsung een hele reeks nieuwe Galaxy-producten officieel aankondigen. Deze aankondiging kun je zoals gewoonlijk weer via een livestream volgen en daarvoor ben je hier aan het juiste adres!

Lees hier het artikel.

Google Play Music wordt in december definitief beëindigd

Na zeven jaar zal er in oktober van 2020 definitief een einde komen aan Google Play Music. Tot en met december kan er muziek overgezet worden naar YouTube Music. Deze dienst neemt het stokje van Play Music over.

Lees hier het artikel.

Nearby Sharing officieel: eerste telefoons ontvangen de AirDrop-concurrent

Google heeft zijn deelfunctie Nearby sharing of Dichtbij delen officieel aangekondigd. Inmiddels hebben de eerste telefoons van onder andere Samsung de AirDrop-concurrent al ontvangen.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk