Android Dagoverzicht woensdag 02 september 2020

Android Dagoverzicht woensdag 02 september 2020

Androidworld

JBL stelt reeks bluetooth-speakers en volledig draadloze oortjes voor

JBL lanceert een line-up aan bluetooth-luidsprekers met de Xtreme, Go en Clip-reeksen. Daarnaast stelt het merk drie soorten van draadloze oortjes voor.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Z Fold 2 eerste indrukken: de Fold 2 is geen prototype meer

De Samsung Galaxy Z Fold 2 is onlangs aangekondigd en deze vouwbare telefoon met high-end specificaties is ook in Nederland en België verkrijgbaar. In deze hands-on lees je mijn eerste ervaringen met deze vouwbare telefoon.

Lees hier het artikel.

Samsung Wireless Charger Trio: laad drie apparaten draadloos op

Samsung heeft een nieuwe, draadloze oplader voorgesteld waarmee je drie apparaten samen draadloos kan opladen. De Samsung Wireless Charger Trio gebruikt de qi-standaard en kan dus allerlei soorten producten opladen.

Lees hier het artikel.

Harmon Kardon Citation 200 is een draadloze speaker met Assistent

Harman Kardon heeft een premium, draagbare speaker voorgesteld. De Citation 200 werkt met zowel bluetooth als wifi en hij werkt met de Google Assistent.

Lees hier het artikel.

'CoronaMelder-app vanaf half september, kwetsbaarheden ontdekt'

De landelijke lancering van de CoronaMelder zal vermoedelijk vanaf half september gebeuren. Dat verklaart minister de Jonge. Er zijn ook kwetsbaarheden ontdekt voor de app die worden opgevolgd.

Lees hier het artikel.

'Sony verbetert updatebeleid: drie jaar updates voor vlaggenschepen'

Sony pakt binnenkort uit met een sterker updatebeleid waarbij de Xperia 1 II en Xperia 5 II drie jaar lang updates ontvangen. De toestellen blijven ondersteund tot en met Android 13.

Lees hier het artikel.

Loqed Smart Lock preview: slim slot maakt je huissleutels overbodig

Het Nederlandse Loqed lanceerde in januari zijn slimme slot dat je huissleutels overbodig maakt. Is het Loqed gelukt om een gebruikersvriendelijk maar bovenal veilig slot af te leveren? Je leest het in deze preview.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Tab A7 officieel: midrange tablet met 10,4 inch scherm

De Galaxy Tab A7 is het nieuwste model in Samsungs tabletfamilie. Het gaat om een midrange tablet met 10,4 inch scherm en vier speakers. De tablet is vanaf eind september in Nederland verkrijgbaar voor 229 euro (wifi) en 289 euro (4G).

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Fit 2 officieel: voordelige fitnesstracker kost 49 euro

De Galaxy Fit 2-fitnesstracker van Samsung is aangekondigd. Het bandje biedt een breed scala van sport- en gezondheidsfuncties en het kost 49 euro.

Lees hier het artikel.

Samsung Kids Galaxy Tab A: limited edition voor kinderen met Squla

Samsung heeft een speciale kindeditie van zijn Galaxy Tab A uitgebracht. De Kids Galaxy Tab A is tijdelijk verkrijgbaar samen met een abonnement op het leerplatform Squla.

Lees hier het artikel.

Samsung brengt de Galaxy A42 5G in november uit voor 379 euro

Samsung wil met de Galaxy A42 5G een betaalbare 5G-telefoon aan de Galaxy A-serie toevoegen. De midrange telefoon zal begin september in Nederland verkrijgbaar zijn voor 379 euro.

Lees hier het artikel.

Lancering LG Wing met twee draaiende schermen op 14 september

De LG Wing is een aankomende smartphone die een tweede scherm bevat dat je tevoorschijn kan draaien. De Wing wordt op 14 september gelanceerd en we krijgen alvast een teaser te zien.

Lees hier het artikel.

Deze handige snelkoppeling laat je snel ontvangers toevoegen in Gmail

Google heeft het voor Gmail-gebruikers makkelijker gemaakt om snel een contactpersoon toe te voegen aan een e-mail. Zo werkt het.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy M51 officieel: midrange met 7000 mAh 'monsteraccu'

De M51 van Samsung is aangekondigd in Duitsland. Het gaat om een telefoon met een grote 7000 mAh accu, vier camera's en een Snapdragon 730.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties