Android Dagoverzicht vrijdag 31 januari 2020

Android Dagoverzicht vrijdag 31 januari 2020

Androidworld

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Pathé Thuis en Spotify (week 5)

In Nieuw Deze Week lees je weer over de beste films, series, boeken en muziek die recent onze kant is opgekomen. In The Hummingbird Project op Film 1 zie je een bizar plan ontstaan dat leidt tot rijkdom en het nieuwe album van Maan kan je nu op Spotify beluisteren.

Lees hier het artikel.

Nokia-evenement op 23 februari tijdens MWC: dit mag je verwachten

Nokia komt volgende maand op het Mobile World Congress met een evenement. We verwachten daar onder andere de Nokia 8.2 te zien, dat is de eerste 5G-telefoon van het merk.

Lees hier het artikel.

LG leed 776 miljoen euro verlies met smartphoneverkoop in 2019

LG Mobile heeft 776 miljoen euro aan verlies gemaakt met de verkoop van smartphones het voorbije jaar. Wat zorgt voor de ommekeer in 2020?

Lees hier het artikel.

Zo bekijk je alle sterren met op je telefoon met Google Earth

Google Earth geeft nu een realistische weergave van de sterren rond onze planeet. Je kan de hele Melkweg zien in een weergave van meer da 48 000 kilometer boven de aarde.

Lees hier het artikel.

Xiaomi legt uit waarom we geen selfiecamera onder het scherm krijgen

Xiaomi's vice president Lu Weibing spreekt over de huidige stand van cameratechnologie onder het scherm. Volgens hem hoeven we nog geen telefoon met een selfiecamera onder het scherm te verwachten.

Lees hier het artikel.

Google Tangi: sociaal platform voor tutorial-video's in 60 seconden

Tangi is een nieuwe experimentele app van Google die volledig draait rond korte tutorial-video's waarbij je in geen tijd iets nieuw kan bijleren. Ook het sociale aspect van de app is belangrijk.

Lees hier het artikel.

Samsung verklapt beschikbaarheid Galaxy S20 op eigen website

Samsung verklapt zelf op zijn website de releasedatum van de Galaxy S20-telefoons. Op deze website stond namelijk tijdelijk 6 maart als uitleverdatum.

Lees hier het artikel.

Brexit: wat betekent dit voor roaming in Engeland?

Na 3,5 jaar is het vandaag zover, om klokslag 00.00 uur vertrekken de Britten uit de Europese Unie. Kunnen we dan nog gebruik maken van gebruik van bellen, sms en internet zonder extra kosten? Wij vroegen het aan de Nederlandse providers.

Lees hier het artikel.

Nederlanders krijgen meer controle over gebruikersdata IKEA-app

IKEA komt in april met nieuwe privacymaatregelen voor zijn app. Nederlanders kunnen dan in de app aangeven hoe hun data gebruikt mag worden.

Lees hier het artikel.

EU werkt aan regels die Apple kunnen dwingen om usb-c te gebruiken

Met een overgrote meerderheid heeft het parlement de Europese Commissie aangespoord om te werken aan een regelgeving voor een universele telefoonoplader.

Lees hier het artikel.

OnePlus neemt deel aan consortium voor draadloos laden

OnePlus heeft in zijn bestaan nog nooit een telefoon dat draadloos opgeladen kan worden uitgebracht. Daar komt nu misschien verandering in want de Chinese telefoonfabrikant is toegetreden tot het Wireless Power Consortium.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties