Android Dagoverzicht vrijdag 29 september 2017

Android Dagoverzicht vrijdag 29 september 2017

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Androidworld

Innergie 55CC is klein en kan al je apparaten opladen, zelfs je laptop

In een wereld waar er steeds meer apparaten opgeladen moeten worden, is het handig als één lader alles aan kan. Dat is de filosofie van de makers van de Innergie 55CC in ieder geval.

Lees hier het artikel.

Review Nest Cam IQ Indoor: misschien wel de slimste beveilingscamera

De Nest Cam IQ is de opvolger van de succesvolle Nest Cam, maar is deze beter en kan daarmee de prijs verantwoord worden? Wij zoeken het uit in de Nest Cam IQ-review.

Lees hier het artikel.

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Film1 en Spotify (week 39)

Je hoeft je dit weekend niet te vervelen met nieuwe series, films en muziek op de verschillende streaming-netwerken. Deze week onder andere de eerste afleveringen van de nieuwe Star Trek-serie en het tweede seizoen van Designated Survivor op Netflix.

Lees hier het artikel.

Super Mario Run: nu flink in de aanbieding met nieuwe content

Nintendo maakte het eerder deze week al bekend: er is een grote update voor Super Mario Run. De update is nu beschikbaar, samen met een kortingsactie, waarbij je de komende weken de volledige game voor de helft van de prijs kunt aanschaffen.

Lees hier het artikel.

Google Presentaties laat je slides overslaan en krijgt Keep-integratie

Google breidt zijn presentatie-software de komende weken flink uit met een aantal nieuwe functies. Een deel hiervan zal ook op Android te gebruiken zijn.

Lees hier het artikel.

Mannelijke Google Assistant-stem te horen in audioclip

De afgelopen weken zijn steeds nieuwe details opgedoken van aankomende Google Assistant-features, waardoor we al wisten dat de virtuele assistent verschillende stemmen krijgt.

Lees hier het artikel.

Google Assistant nu ook beschikbaar op Android TV

Begin dit jaar maakte Google bekend dat Google Assistant naar Android TV zou komen en de eerste update, voor de NVIDIA Shield TV, is nu begonnen. Updates voor Sony Bravia-tv's zullen in de komende maanden volgen.

Lees hier het artikel.

Spotify Timecapsule brengt persoonlijke, nostalgische playlist

Er zijn bepaalde songs, waar we warme herinneringen aan hebben en Spotify probeert deze terug te brengen. Met Spotify Timecapsule krijg je een playlist met precies dat gevoel.

Lees hier het artikel.

Google komt met 'customizable' Google Bar en dat ziet er zo uit

Google komt binnenkort met een update voor de Google Zoeken-app, waardoor de 'Google Bar' aangepast kan worden. Hiervoor zijn aanwijzigingen gevonden in de nieuwste versie van de app.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk