Android Dagoverzicht vrijdag 28 oktober 2016

Android Dagoverzicht vrijdag 28 oktober 2016

Androidworld

Testversie Nova Launcher biedt nog meer verschillende Pixel Launcher-opties

Nova Launcher was inmiddels al voorzien van enkel Pixel Launcher-features, waaronder het openen van de appdrawer. Nu is de bètaversie van de app uitgerust met nieuwe mogelijkheden, waaronder het kunnen openen van extra snelkoppelingen.

Lees hier het artikel.

Dit zijn de nieuwe Android-games in de Google Play Store week 43

Deze week hebben we voor jullie ook weer vier nieuwe games op een rijtje gezet, waaronder de prachtige handgetekende game van Nederlandse bodem: Rusty Lake: Roots. Ook liefhebbers van arcade pinballgames, hordes zombies en origami komen aan de beurt. Uiteraard ook al het andere gamenieuws

Lees hier het artikel.

Nieuw deze week op Netflix, HBO, Videoland, Film1 en Spotify (week 43)

Het is weekend! Tijd om 7 seizoenen (nee dat lukt je niet) aan Star Trek: Deep Space Nine te Netflix'en. Of toch om relaxed het nieuwe album van Kensington of Kraantje Pappie te luisteren, kan ook natuurlijk.

Lees hier het artikel.

Koraalblauwe versie Samsung Galaxy S7 Edge nu officieel

De kleur Coral Blue werd geïntroduceerd bij de Note 7, waarbij het toestel werd afgewerkt met gouden accenten. Dat Samsung werkte aan een S7 Edge-variant met die kleurstelling kwam al eerder naar buiten en nu is deze nieuwe kleur ook daadwerkelijk gepresenteerd.

Lees hier het artikel.

Samsung rolt beveiligingsupdates oktober uit voor Galaxy Note 4 en Galaxy S5

Samsung rolt de nieuwste beveiligingsupdate van oktober uit naar twee devices. De Galaxy Note 4 en de S5 kunnen de update via een Over The Air-update installeren, maar ook via de Smart Witch-software voor de PC.

Lees hier het artikel.

Europese Privacywaakhonden: "WhatsApp moet stoppen delen data met Facebook"

Toen WhatsApp werd overgenomen door Facebook stapten veel mensen over op de 'veilige' messenger Telegram. Na enkele dagen ging de storm liggen en het gros van de overstappers gebruikt gewoon weer WhatsApp. Nu is WhatsApp per brief gevraagd door een groep Europese privacywaakhonden om te stoppen met het doorsluizen van informatie naar Facebook.

Lees hier het artikel.

Facebook krijgt ondersteuning voor Chromecast

Video wordt steeds belangrijk voor social media en Facebook onderzoekt steeds nieuwe manieren om video in te zetten om gebruikers aan zich te binden. Zo wordt het mogelijk om Facebook-video's op de tv te bekijken met

Lees hier het artikel.

Samsung: "S8 krijgt vernieuwd design, verbeterde camera en betere AI"

Die uitspraak komt van een topman van het bedrijf, die hij deed tijdens een conferencall. Een leuk detail is dat Samsung eerder nog opriep aan medewerkers en accessoirefabrikanten om niks te lekken over deze aankomende S8.

Lees hier het artikel.

Google Pixel nu ook beperkt in Nederland te koop

De Google Pixel is nu ook te koop bij een Nederlandse retailer, maar dan moet je wel genoegen nemen met het zwarte model met 32GB opslag. De voorraden lijken beperkt op dit moment.

Lees hier het artikel.

Goudkleurige Honor 8 Premium nu verkrijgbaar voor €449

De Honor 8 is hier te verkrijgen in het zwart, wit en blauw en nu is daar ook een goudkleurige variant aan toegevoegd. Dit betreft een Premium-variant, voorzien van 64GB intern geheugen, waar het normale model 32GB opslag heeft.

Lees hier het artikel.

Vine stopt 'binnen enkele maanden', reden onbekend

Korte video's maken en bewerken kan met vele apps, waaronder Vine. Binnenkort wordt echter de stekker eruit getrokken door Twitter, maar waarom precies is nog niet bekend.

Lees hier het artikel.

Pushbullet maakt Allo-berichten verzenden via PC mogelijk

De nieuwe messenger Allo van Google heeft veel mogelijkheden, maar nog geen web- of desktop-versie. Hierdoor was het tot op heden niet mogelijk om berichten via de PC te versturen. Daar brengt Pushbullet verandering in.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties