Android Dagoverzicht vrijdag 27 juli 2018

Android Dagoverzicht vrijdag 27 juli 2018

Androidworld

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Film1, Ziggo en Spotify (week 30)

Ben je op zoek naar de nieuwste series, films of muziek op Netflix, Videoland, Film1, Pathé Thuis en Spotify? Zoeken hoeft niet meer want we hebben alles al voor je verzameld in een nieuwe Nieuw deze week. Je kunt onder andere kijken naar het zesde seizoen van Orange Is the New Black en luisteren naar All Saints.

Lees hier het artikel.

Review Wiko View 2: budgetsmartphone met standaard Android is een beetje lui

In februari van 2018 bracht Wiko hun opvolger van de View, de View 2 op de markt, een budgetsmartphone met groot scherm en een notch. Ik heb deze een week getest en hieronder lees je mijn bevindingen.

Lees hier het artikel.

ADV: Het beste uit China, Xiaomi Mi Band 3 €25 en Xiaomi Mi A2 Lite €189

Wanneer je dit leest loopt het water over je voorhoofd van de hitte of de regen maar hoe zwaar je het ook hebt, het is nooit zwaar genoeg voor gadgets-spotten in China.

Lees hier het artikel.

Eerste teaser Samsung Galaxy Note 9 richt zich op lange accuduur

Samsung zal zich bij de Galaxy Note 9 onder andere richten op de accuduur. Dit blijkt uit een eerste teaser die het bedrijf heeft vrijgegeven op YouTube. De Note 9 krijgt volgens geruchten een accu van 4.000 mAh.

Lees hier het artikel.

Telegram Passport gaat je identiteitspapieren digitaliseren

Telegram Passport is een nieuwe dienst van de messenger Telegram waarmee je je identiteitspapieren kunt digitaliseren. Hiervoor hoef je eenmalig je documenten te uploaden en daarna kun je ze delen met partners.

Lees hier het artikel.

KPN zal vanaf 2022 geen 3G meer aanbieden

KPN zal in 2022 stoppen met zijn 3G-netwerk. Sinds de introductie van 4G neemt het aantal gebruikers van 3G steeds meer af. KPN volgt hiermee Vodafone, die in 2020 zal stoppen met 3G.

Lees hier het artikel.

DagDeal: Google Home Mini voor €39,95

De Google Assistent is beschikbaar in de Nederlandse taal en over niet al te lange tijd zul je ook de Google Home Mini in het Nederlands kunnen bedienen. iBood heeft deze slimme speaker te koop zolang de voorraad strekt.

Lees hier het artikel.

Aantal Europese Facebook-gebruikers daalt

Het aantal actieve Facebook-gebruikers is in Europa het vorige kwartaal afgenomen. Wereldwijd is het aantal Facebook-gebruikers nog wel toegenomen maar minder snel dan men had gedacht.

Lees hier het artikel.

Eerste Smart Displays met Google Assistent te koop in Verenigde Staten

In Nederland hebben we nu de beschikking over de Nederlandse Google Assistent, maar helaas nog niet over de Google Home-familie. In de Verenigde Staten zijn ze al een stuk verder, daar komen nu de eerste Smart Displays op de markt.

Lees hier het artikel.

'Fortnite komt eerst exclusief uit op de Samsung Galaxy Note 9'

Op dit moment zijn er twee grote launches waar we op zitten te wachten. De Samsung Galaxy Note 9 en de lancering van Fortnite voor Android. Wanneer de informatie klopt zullen ze deze gaan combineren.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties