Android Dagoverzicht vrijdag 24 april 2020

Android Dagoverzicht vrijdag 24 april 2020

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Androidworld

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Spotify (week 17)

We hebben weer een aantal pareltjes op het gebied van series, films, muziek en e-boeken voor je verzameld. Wat dacht je van docuserie The Last Dance over Michael Jordan of De Jacht op de Mocro-Maffia waarin misdaadjournalist John van den Heuvel de val van Ridouan Taghi en Saïd Razzouki in beeld brengt? Veel streamingplezier!

Lees hier het artikel.

Niet TomTom maar HERE WeGo wordt Huawei's navigatie-app

Aangezien Huawei geen Google-apps en -diensten mag leveren op zijn nieuwe telefoons, zoekt het al een tijdje naar een alternatief voor Maps. TomTom leek een grote kanshebber maar uiteindelijk is het HERE WeGo geworden.

Lees hier het artikel.

Officieel: LG Velvet wordt op 7 mei aangekondigd

De LG Velvet zagen we onlangs als ontwerp in een video voorbijkomen, maar nu blijkt dat de nieuwe telefoon werkelijkheid wordt. De LG Velvet wordt op 7 mei aangekondigd.

Lees hier het artikel.

Updatenieuws: deze telefoons ontvangen een (beveiligings)update

Er worden wekelijks vele beveiligingspatches en updates uitgebracht en deze hebben we voor je op rij gezet in dit artikel. Dit keer zijn diverse Samsung-, OnePlus- en Nokia-telefoons aan de beurt voor een update.

Lees hier het artikel.

Actie: Samsung Galaxy S20 kopen met gratis Galaxy Buds Plus

Tijdens de pre-order-periode van de Samsung Galaxy S20-serie kon je de telefoons bestellen inclusief gratis Galaxy Buds Plus ter waarde van 169 euro. Samsung heeft deze actie nu tijdelijk in ere hersteld.

Lees hier het artikel.

Pathé Thuis trakteert: deze film kun je vandaag gratis bekijken

Pathé Thuis biedt vanaf deze week iedere dag één gratis film aan en dat komt goed van pas nu we vanwege het coronavirus zoveel mogelijk binnen moeten blijven. Welke film is er vandaag gratis?

Lees hier het artikel.

OnePlus 8 Pro kampt met schermproblemen, updates onderweg

Een aantal eigenaren van de OnePlus 8 Pro kampt met schermproblemen. Het scherm vertoont een groene tint en zwarte vlekken. OnePlus werkt aan een oplossing.

Lees hier het artikel.

Handig: razendsnel tekst plakken met nieuwe Gboard-functie

Google heeft een handige nieuwe functie in zijn toetsenbord-app gebouwd, klembord-suggesties. Deze functie is helaas nog maar voor een handjevol bètatesters beschikbaar.

Lees hier het artikel.

Reserveringsapp moet helpen tegen drukte in treinen en bussen

Als het kabinet straks de coronamaatregelen verlicht, zullen er ook weer meer mensen met het ov gaan reizen. Dit zal problemen op gaan leveren en daarom onderzoekt de branchevereniging van ov-bedrijven een reserveringssysteem met behulp van een app.

Lees hier het artikel.

Android 11: derde Developer Preview gelanceerd, wat is nieuw?

Google heeft zojuist de derde Developer Preview 2.1 aangekondigd. In deze preview worden er een aantal problemen opgelost en aantal nieuwigheden toegevoegd zoals 'wireless debugging'.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy S20 Ultra: nieuwe update met oplossing groen scherm onderweg [ook in Nederland]

Samsung heeft een nieuwe update voor de Galaxy S20 Ultra klaarstaan die het probleem met de groene tint op het scherm moet oplossen. De update wordt nu in Duitsland uitgerold.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk