Android Dagoverzicht vrijdag 10 maart 2017

Android Dagoverzicht vrijdag 10 maart 2017

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Androidworld

11 Android-apps waar ik niet meer zonder zou willen

Ik installeer, test, verwijder en gebruik dagelijks vele apps op mijn Nexus 6P, maar er zijn er een aantal waar ik niet meer zonder kan. Deze heb ik in willekeurige volgorde in dit artikel voor je verzameld.

Lees hier het artikel.

Nieuwe Games in de Google Play Store week 10 - 2017

Je hoeft je zeker niet te vervelen dit weekend. We hebben namelijk weer een paar leuke games voor je verzameld die nieuw te vinden zijn in de Google Play Store.

Lees hier het artikel.

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Film1 en Spotify (week 10)

Het is weer weekend en dat betekent dat je kunt relaxen met nieuwe films en series. Op Netflix vind je onder meer de films Burning Sands en The Young Offenders, op Videoland The Best Of van Najib Amhali en op Film1 Inherent Vice.

Lees hier het artikel.

Zo fix je de niet perfect afgeronde hoeken van de LG G6

De LG G6 is nog maar net aangekondigd en er is al een imperfectie ontdekt. Niet zomaar één, het lijkt iets te zijn waar veel mensen zich aan irriteren, maar gelukkig is er een oplossing.

Lees hier het artikel.

Moto G5 vanaf nu te koop: dit zijn de beste aanbiedingen

Op het Mobile World Congress kondigde Lenovo de Moto G5 en Moto G5 Plus aan, twee prima toestellen voor een aantrekkelijke prijs. Beide Moto-smartphones zijn nu beschikbaar en wij hebben de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet.

Lees hier het artikel.

Gmail Add-ons moeten Gmail aantrekkelijker maken voor bedrijven

Google wil Gmail aantrekkelijker maken voor bedrijven door het gebruik van add-ons. Deze zijn al in de mailapplicatie te installeren, maar alleen via desktop. Nu is het mogelijk om speciale apps te ontwikkelen die samenwerken met Gmail.

Lees hier het artikel.

Update Het Laatste Tafeltje: nu in heel Nederland restaurantkorting

Het Laatste Tafeltje, de app waarmee je met korting aan kunt schuiven bij restaurants in de buurt, heeft een update gekregen en biedt nu ook restaurantkorting in Flevoland, Limburg en Zeeland. Daarnaast zijn er bioscoopdeals aan de app toegevoegd.

Lees hier het artikel.

Is dit de nieuwe Moto Z 2017?

Veel fabrikanten doen hun uiterste best nieuwe nog niet aangekondigde toestellen supergeheim te houden, maar Motorola geeft daar schijnbaar niet zoveel om.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy S8 nu al verkrijgbaar als hele slechte kloon...

De Samsung Galaxy S8 is nog niet op de markt, maar dat wil niet zeggen dat er nog geen kloon gemaakt kan worden. We hebben de eerste foto's van een S8-kloon al gespot!

Lees hier het artikel.

LinkedIn Beta bevat nu filters om profielfoto's aan te passen

De nieuwste versie van LinkedIn bèta maakt het mogelijk om profielfoto's op meerdere manier aan te passen met diverse tools.

Lees hier het artikel.

Messenger Day: deel verdwijnende foto's en video's à la Snapchat Stories

Na Instagram en WhatsApp blijft er nog één Facebook-app over die geen mogelijkheid heeft om 'verhalen te vertellen', Messenger. Binnen de komende weken gaat daar verandering in komen.

Lees hier het artikel.

Oude status in WhatsApp is weer terug en zo pas je hem aan

Toen WhatsApp de nieuwe functie WhatsApp Status introduceerde, verdween de oude 'status' die onder je gebruikersnaam te zien was. Deze status is nu weer terug in de nieuwste bètaversie van WhatsApp.

Lees hier het artikel.

Tip: Samsung Galaxy S7 Edge cashback, nu 75 euro korting

Ben je voornemens een Samsung Galaxy S7 Edge te kopen, dan is deze cashback interessant voor jou. De komende weken ontvang je 75 euro retour bij aanschaf van een Galaxy S7 Edge.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk