Android Dagoverzicht vrijdag 10 augustus 2018

Android Dagoverzicht vrijdag 10 augustus 2018

Androidworld

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Pathé Thuis (week 32)

Ben je op zoek naar de nieuwste series of films op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Pathé Thuis? Zoeken hoeft niet meer want we hebben alles al voor je verzameld in een nieuwe 'Nieuw deze week'. Je kunt dit weekend onder andere kijken naar de duistere comedy La Casa De Las Flores of starten met seizoen 4 van Better Call Saul.

Lees hier het artikel.

Nieuw in Android 9.0 Pie: Digital Wellbeing maakt je smartphonegebruik inzichtelijk

Digital Wellbeing is onderdeel van Android 9.0 Pie en moet de problemen met overmatig smartphonegebruik naar voren brengen. In dit artikel lees je hoe Digital Wellbeing in Android Pie precies werkt.

Lees hier het artikel.

ADV: Het beste uit China, smartphones, kabels en een slimme deurbel

Ook dit weekend kun je weer gaan shoppen in China zonder je eigen bank te verlaten. In dit artikel hebben we weer het een en ander aan leuke en handige gadgets weten te verzamelen.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Note 9 nu te bestellen: check hier de beste aanbiedingen

De Samsung Galaxy Note 9 is eindelijk aangekondigd. Zoals gebruikelijk zal het toestel in de eerste periode in de voorverkoop gaan. In dit artikel zetten we de beste aanbiedingen voor je op een rij.

Lees hier het artikel.

Dit zijn de verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 9 en de Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 9 is aangekondigd en alles over dit nieuwste vlaggenschip is nu bekend. We bekijken in dit artikel de meest zichtbare verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en de Samsung Galaxy Note 9.

Lees hier het artikel.

Inzicht in Google Play Store: apps zijn de helft kleiner geworden

Google geeft meer informatie over de evolutie die zijn Play Store het afgelopen jaar heeft gemaakt. Van slimmere AI tot betere tools voor app-ontwikkelaars die hebben geleid tot kleinere apps. Opmerkelijk is ook dat de Play Store zelfs een meer begeerde plaats is geworden voor de Android-gebruiker.

Lees hier het artikel.

Netflix biedt HDR-ondersteuning voor een nieuwe reeks toestellen

Netflix breidt geleidelijk aan zijn HDR-ondersteuning uit naar nieuwe telefoons. Met HDR kan je rekenen op een rijker contrastverschil tussen licht en donker beeld, waardoor je kijkervaring er een stuk realistischer zal uitzien.

Lees hier het artikel.

Zo gaan Google Nieuws en Google Assistent samenwerken

Tijdens Google I/O werd bekend gemaakt dat Google Play Kiosk en Google Nieuws & Weer plaats zouden gaan maken voor het vernieuwde Google Nieuws. Nu is er een nieuwe stap aangebroken voor Google Nieuws.

Lees hier het artikel.

Officieel: Lite-versie van PUBG Mobile gelanceerd

Playerunknown’s Battlegrounds Mobile Lite is een lichtere versie van het bekende battle royale-spel. Spelers met een telefoon waarop de gewone versie van PUBG Mobile niet echt vlot werkt, kunnen zich tot de Lite-versie wenden.

Lees hier het artikel.

Google Contacten-app krijgt nieuw uiterlijk met Material Design

Zou er familie van Jan des Bouvrie bij Google werken? De zoekgigant is namelijk helemaal in de ban van de kleur wit. Ook versie 3.0 van de Contacten-app van Google krijgt meer witruimte.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties