Naar content
Trending apps
 • Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

Trending games
 • Super Mario Run

 • RollerCoaster Tycoon® Classic

 • Bully: Anniversary Edition

 • Paper Wings

 • Pokémon GO

Trending smartphones
 • Nokia 8

 • LG G7

 • LG Q6

 • Samsung Galaxy S8+ Dual Sim

 • Samsung Galaxy S8 Dual Sim

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

 • Sony Xperia Z4 Tablet

 • ASUS ZenPad S 8

 • ASUS ZenPad 8

Android Dagoverzicht vrijdag 07 oktober 2016

· 07 oktober 2016

Vandaag, vrijdag 07 oktober 2016, op Androidworld: geruchten over de Samsung Galaxy S8, een update voor Pokémon GO, een eigen virtuele assistent voor Samsung en nog veel meer!

Androidworld

Giphy Cam laat je zelf de gekste geanimeerde gif'jes maken

Geanimeerde gif-bestandjes opzoeken kan onder andere met Giphy, waarna je ze kan sturen via verschillende kanalen. Hierbij zoek je in een database met allerlei bewegende pracht en praal, maar met de nieuwe Giphy Cam-app kun je ze zelf maken en dat is misschien nog wel veel leuker.

Lees hier het artikel.

Dit zijn de nieuwe Android-games in de Google Play Store week 40

Vandaag is Mafia III: Rivals uitgebracht, maar we zien ook een game voor de fanatieke skaters of muziekliefhebbers. Daarnaast natuurlijk ook nog een korte sum-up van alle het andere gamenieuws van afgelopen week.

Lees hier het artikel.

Nieuw deze week op Netflix, HBO, Videoland, Film1 en Spotify (week 40)

Weekend! Tijd om lekker een filmpje te kijken, een nieuwe serie te ontdekken of te luisteren naar een nieuw album van je favoriete artiest. Deze week onder meer de veelgeprezen film Lars and the Real Girl en het nieuwe album Oh My My van OneRepublic.

Lees hier het artikel.

Looxie: locatiegebaseerde kiekjes checken en sturen naar andere gebruikers

Met Looxie kun je een foto opvragen van een bepaalde locatie die andere gebruikers van de app je dan toe kunnen sturen. Uiteraard kun jij zelf ook kiekjes maken en deze sturen, als je toevallig bij een gevraagde locatie in de buurt bent.

Lees hier het artikel.

Prisma rolt offline-modus voor Android uit

Prisma is begonnen met de uitrol van de Androidversie, waarbij het mogelijk is geworden om foto's offline te voorzien van een stijl. Helaas is het nog wachten op de mogelijkheid om korte video's te voorzien van zo'n 'filter'.

Lees hier het artikel.

'Galaxy S8 krijgt geen homeknop en afgerond scherm aan alle zijdes'

Er zijn verschillende nieuwe geruchten opgedoken over het uiterlijk van de Galaxy S8, onder andere over het ontbreken van een homeknop en het Edge-scherm. Ook heeft Samsung volgens een insider zeker gekozen voor een dubbele camera set-up.

Lees hier het artikel.

Update Clash of Clans brengt oorlog tussen bevriende clans en meer

Binnenkort kunnen we weer een grote update verwachten voor de strategie-game Clash of Clans. De ontwikkelaar heeft de afgelopen dagen al enkele teasers vrijgegeven, waaronder een nieuw defensief gebouw en de mogelijkheid om vriendelijke wars te houden.

Lees hier het artikel.

'Google verkoopt 3 à 4 miljoen Pixel-smartphones in 2016'

De eerste reacties op de Google Pixel-smartphones zijn redelijk positief, als de prijs maar niet genoemd wordt. Een analist denkt toch dat er desondanks die pittige prijzen miljoenen Pixel-smartphones verkocht zullen gaan worden.

Lees hier het artikel.

Toekomstige update Pokémon GO laat je sneller trainen

Het wordt makkelijker om Pokémon te trainen in gyms. Momenteel kan dat slechts per individuele Pokémon, maar het wordt mogelijk om met zes beestjes tegelijk te trainen.

Lees hier het artikel.

'HTC Bolt wordt in Europa geleverd met Android 7.0 Nougat'

De HTC Bolt zal in Europa geleverd gaan worden met Android 7.0 Nougat, maar of het toestel ook in Nederland en België uit wordt gebracht, is nog de vraag. Tevens zijn de specificaties van deze kleinere HTC 10 look-a-like nog steeds een mysterie.

Lees hier het artikel.

Samsung verwacht winststijging, ondanks Galaxy Note 7-debacle

Samsung verwacht in het derde kwartaal van dit jaar een hogere winst te behalen. Dit zou nog een stuk hoger geweest zijn als het bedrijf geen grote terugroepactie had op moeten zetten om alle uitgeleverde Note 7-toestellen te checken op potentieel gevaarlijke accu's.

Lees hier het artikel.

Overname Siri-bedenkers geeft Samsung een eigen virtuele assistent

Samsung neemt Viv Labs over. Dit bedrijf is opgericht door de makers van Siri, de virtuele assistent van Apple. Viv zou 'de volgende generatie' van kunstmatige intelligentie moeten bieden en dat is precies waar Samsung naar op zoek is.

Lees hier het artikel.

Charlie: persoonlijke muziekherkenningsapp met prettige interface

Dat logo... dat sprak me niet gelijk aan, maar ieder zijn ding en het gaat nou eenmaal om de applicatie zelf. Charlie is een applicatie om muziek mee te herkennen en heeft een zeer prettige en persoonlijke interface.

Lees hier het artikel.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S8