Android Dagoverzicht vrijdag 06 december 2019

Android Dagoverzicht vrijdag 06 december 2019

Androidworld

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Pathé Thuis en Spotify (week 49)

Ah! Het gaat regenen dit weekend. Dat betekent dat je genoeg tijd hebt voor de nieuwste series, films of muziek en e-boeken op Netflix, Videoland, Film1, Pathé Thuis, Spotify en Kobo. We hebben wat tips voor je verzameld, zoals de Amerikaanse animatieserie Family Guy op Netflix en de film A Walk in the Woods op Pathé Thuis.

Lees hier het artikel.

Motorola One Zoom review: fijne middenklasser met veelzijdige camera

Motorola heeft met de Motorola One Zoom een telefoon aangekondigd met vier camera's op de achterzijde voor een aantrekkelijke prijs waaronder een telelens. Is deze Motorola One Zoom jouw geld waard? Je leest het in deze review.

Lees hier het artikel.

Tip: zo gebruik je een oude telefoon als webcam of beveiligingscamera

IP Webcam laat je een telefoon gebruiken als een webcam of beveiligingscamera. Je verbindt hem met je wifi-netwerk en bekijkt de beelden op je pc of tweede smartphone. Hier leggen we uit hoe het werkt en wat je allemaal kan doen.

Lees hier het artikel.

PUBG Mobile werkt in 2020 met 90 frames per seconde en 10-bit HDR

De populaire game PUBG Mobile gaat vanaf volgend jaar werken met een hogere framerate van 90 frames per seconde (fps) op telefoons die een Snapdragon 865-chipset gebruiken. Daarnaast komt de game met nog meer functies.

Lees hier het artikel.

YouTube Rewind toont de populairste video's van 2019

YouTube Rewind toont de meest populaire Youtubers en video's van het afgelopen jaar. In een leuke montage krijgen we het beste te zien in elke categorie op YouTube.

Lees hier het artikel.

'Google Maps gaat veilige wegen markeren als nieuwe laag'

Google werkt aan een nieuwe functie die veilige en goed verlichte wegen markeert op je kaart. Daarvoor wordt een nieuwe laag geïntroduceerd in de populaire app.

Lees hier het artikel.

SpeakStadia Podcast E01: volg de livestream vanaf 16:00 uur

Alwin en Seb houden om 16:00 uur de tweede aflevering van de SpeakStadia-podcast die ze livestreamen op YouTube. Ze praten over de nieuwe games voor Stadia Pro-abonnees, Google Assistent en nog veel meer. Vandaag hebben ze ook Sven te gast.

Lees hier het artikel.

HMD lanceert Nokia 2.3 met bijna dezelfde specificaties als zijn voorganger

HMD Global heeft een nieuwe budgettelefoon in Egypte aangekondigd. Het gaat om de Nokia 2.3 met 6,2 inch-scherm, 4000 mAh-accu en Android One.

Lees hier het artikel.

Nokia 9 PureView ontvangt Android 10-update in Nederland

De Nokia 9 PureView ontvangt momenteel de Android 10-update in Nederland. Hiermee draait de veelzijdige cameratelefoon op de nieuwste Androidversie.

Lees hier het artikel.

Broer van Pablo Escobar lanceert gouden, vouwbare telefoon

De Escobar Fold 1 is een vouwbare telefoon die wordt uitgebracht door de broer van de beruchte drugsbaron Pablo Escabor. Het gaat om een midrange-foldable met een gouden afwerking.

Lees hier het artikel.

'Android Auto krijgt nieuwe interface, apps aanpassen en weer'

Android Auto krijgt binnenkort een reeks verbeteringen. Google werkt tegelijk aan twee nieuwe interfaces voor de dienst en er zijn alvast nieuwe personalisatie-opties beschikbaar.

Lees hier het artikel.

Samsung Nederland maakt updateschema voor Android 10 bekend

Samsung heeft de Nederlandse planning voor de uitrol van Android 10 naar de verschillende Galaxy-telefoons gepubliceerd. Hieruit blijkt dat januari een drukke update-maand wordt.

Lees hier het artikel.

AW Adventskalender (dag zes): die kan tegen een stootje

Dag zes van de AW Adventskalender is aangebroken. Het product achter deurtje zes is helemaal klaar voor deze weggeefwedstrijd.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties