Android Dagoverzicht maandag 20 maart 2017

Android Dagoverzicht maandag 20 maart 2017

Androidworld

Android 7.1.2 bèta 2 nu te downloaden

Google was al begonnen met het bèta-testen van Android 7.1.2 en de tweede versie is vanaf nu beschikbaar.

Lees hier het artikel.

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 12 - 2017

We hebben weer de meest interessante nieuwe apps en app-updates voor je op een rijtje gezet. Deze week onder andere een handige productiviteitstimer en updates voor Facebook, Waze en SwiftKey.

Lees hier het artikel.

Review KZ Ate: oordopjes van 10 euro maken grote indruk

Er zijn van die producten die je tegenkomt en denkt: dit is te goed om waar te zijn. Dat is precies het geval met de KZ Ate, een headphone uit China. Deze 10 euro kostende oordopjes, zouden bijzondere prestaties leveren en dat hebben we getest. Hierbij de review van de KZ Ate headphones.

Lees hier het artikel.

Bubbelbrowser Link Bubble verdwijnt uit Google Play Store

Aan het verhaal van Link Bubble komt een eind. De app die het mogelijk maakt om weblinks op de achtergrond te downloaden, verdwijnt. Dat hebben de eigenaren van Link Bubble, Brave, bekend gemaakt.

Lees hier het artikel.

'Dit zijn de in-ear-oordopjes van de Samsung Galaxy S8(+)'

Oordopjes worden bij bijna elke smartphone geleverd, zo zal dat bij de nog aan te kondigen toestellen uit de S8-serie niet anders zijn. Tenminste, als er een 3.5mm koptelefoonaansluiting op het toestel zit, daar gaan we wel vanuit.

Lees hier het artikel.

Samsung kondigt Bixby officieel aan, slimme assistent voor de Galaxy S8

Eind vorig jaar begonnen de geruchten omtrent een slimme assistent uit de koker van Samsung, genaamd Bixby. Deze slimme assistent is nu werkelijkheid geworden.

Lees hier het artikel.

HTC's verrassing is een speciale editie van de U Ultra

De teaser waar HTC ons vorige week mee 'plaagde' blijkt niet zo spannend te zijn als we hadden gehoopt. Het is namelijk geen opvolger van de HTC 10 maar een speciale editie van de HTC U Ultra.

Lees hier het artikel.

LineageOS passeert 1 miljoen gebruikers, OnePlus One meest populair

LineageOS is momenteel op meer dan 1 miljoen toestellen geïnstalleerd. Daarbij zijn de Androidtoestellen van fabrikant OnePlus het meest populair.

Lees hier het artikel.

AccuWeather lanceert Gear VR-app, het weer in 360 graden

Samsung heeft in samenwerking met Oculus een nieuw idee in werkelijkheid gebracht, een weer-app voor de Gear VR en AccuWeather is de maker.

Lees hier het artikel.

Microsoft lanceert bètaversie van Personal Shopping Assistant in de Play Store

Microsoft heeft een bètaversie van Personal Shopping Assistant in de Play Store gelanceerd. Deze app moet de gebruiker helpen met het zoeken naar de beste koopjes.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy S8(+) wordt 100 euro duurder dan voorgangers

Dat de Samsung Galaxy S8 en S8+ eraan komen, daar bestaat geen twijfel over, maar we denken nu ook de prijzen te weten. Het toestel wordt 100 euro duurder dan de Galaxy S7-serie.

Lees hier het artikel.

Sony lanceert Xperia L1: budgettoestel met 5,5 inch-scherm voor €199

Zojuist heeft Sony de Xperia L1 aan hun portfolio toegevoegd. Dit toestel heeft een 5,5 inch HD-scherm met een afgerond frame zoals we kennen van de Xperia XZ- en Xperia XA-serie.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties