Android Dagoverzicht maandag 13 april 2020

Android Dagoverzicht maandag 13 april 2020

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Androidworld

Opinie: Huawei Mobile Services en de risico's die Huawei niet wil zien

Huawei dirigeert in een ongezien tempo de overgang van Google-diensten naar het nieuwe Huawei Mobile Services, maar het geeft daarbij een aantal aanzienlijke problemen. Huawei's aanpak bevat namelijk risico's die we hier blootleggen samen met de oplossingen.

Lees hier het artikel.

Tip: zo herstel je de oleofobe-coating op je telefoon

Vrijwel iedere telefoon bevat een zogenaamde ‘oleofobe-coating’. Middels zo’n coating blijft het scherm op je telefoon vrij van zichtbare vingerafdrukken. Na een tijdje verdwijnt deze coating automatisch van het glazen paneel. Ditmaal lees je hoe de coating aangebracht kan worden.

Lees hier het artikel.

Van Google Pixel 2 XL naar Pixel 4 XL, is het de upgrade waard?

Arno Terra is een tester van ons AW Beta Team en recent ruilde hij zijn oude Google Pixel 2 XL om voor de Pixel 4 XL. Hier lees Arno's bevindingen bij die overstap. Is de Pixel 4 XL de upgrade waard?

Lees hier het artikel.

Fraude via sms-berichten: klik niet zomaar op de links in sms’jes

Door het coronavirus is een toename zichtbaar van het aantal sms-berichten waarin fraude wordt gepleegd. Kwaadwillende laten je vaak een officieel-ogende website bezoeken, die in realiteit niet écht blijkt te zijn. Let daarom goed op: klik (liever) niet op links in sms-berichtjes.

Lees hier het artikel.

Pathé Thuis trakteert: deze film kun je vandaag gratis bekijken

Pathé Thuis biedt vanaf deze week iedere dag één gratis film aan en dat komt goed van pas nu we vanwege het coronavirus zoveel mogelijk binnen moeten blijven. Welke film is er vandaag gratis?

Lees hier het artikel.

Tip: is je telefoon kwijt of gestolen? Dit moet je doen

Ben je je telefoon kwijt of is hij misschien gestolen? In zulke gevallen zijn er verschillende stappen die je kan doen om hem terug te vinden of de geleden schade te beperken.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk