Android Dagoverzicht maandag 12 augustus 2019

Android Dagoverzicht maandag 12 augustus 2019

Androidworld

Beste Android-apps in de Google Play Store: week 33 - 2019

Elke week geven we je een handig overzicht van de beste nieuwe apps van dit moment, en ook deze week hebben we weer een selectie gemaakt van vier apps die jouw aandacht waard zijn. We geven je daarnaast ook een overzicht van de belangrijkste app-updates van de voorbije week.

Lees hier het artikel.

Opinie: Android moet blijven groeien om HarmonyOS voor te blijven

Android heeft het de afgelopen jaren vrij gemakkelijk gehad. Het besturingssysteem heeft nog nooit een of meerdere ‘serieuze’ tegenstanders gehad. Hoe zit dat met HarmonyOS? Kan Fuchsia OS de dreiging van Huawei's besturingssysteem verzachten?

Lees hier het artikel.

[video] Androidworld x Samsung, wat een feest!

Minder dan 24 uur na de lancering van de Samsung Galaxy Note 10 mochten 50 lezers van Androidworld het nieuwe vlaggenschip op het het Androidworld x Samsung-event al uitproberen. Het resultaat ervan kun je hier bekijken.

Lees hier het artikel.

'Google toont overzicht van je herinneringen enkel in Assistent'

Wie herinneringen op zijn telefoon wil instellen met behulp van Google zal de Assistent moeten gebruiken. De functie maakte vroeger deel uit van de Google-app, maar daar komt nu verandering in.

Lees hier het artikel.

Back to school: de beste telefoons onder de 250 euro

De vakantie is straks voorbij en dan kunnen scholieren en studenten weer aan de bak in de schoolbanken. Om goed voorbereid aan je studie te beginnen, lanceren we op Androidworld een Back to school-serie met allerlei tips en adviezen over apps, Chromebooks en telefoons die jou tijdens je studie het leven een stuk aangenamer maken. We trappen af met smartphones!

Lees hier het artikel.

Google-onderzoeker waarschuwt voor gevaren voorgeïnstalleerde malware

Een beveiligingsonderzoekster van Google wijst erop dat malware kan binnensluipen via voorgeïnstalleerde apps op telefoons. Deze vorm van malware is extra hardnekkig om weer te verwijderen.

Lees hier het artikel.

Samsung lanceert eerste 108 megapixel-camerasensor voor telefoons

Samsung en Xiaomi hebben samen de eerste 108 MP-camera voor smartphones aangekondigd, de 'ISOCELL Bright HMX'. De nieuwe sensor kan foto's vastleggen met extra veel detail.

Lees hier het artikel.

Met de app FindARun kun je je eigen (hardloop)routes uitstippelen

FindARun is een handige app om routes mee uit te stippelen voor je dagelijkse hardlooprondje, je aankomende fietstocht of wandeling. De app schat ook het calorieverbuik tijdens de route in.

Lees hier het artikel.

Huawei EMUI 10-functies: donkere modus, nieuwe (snelle) instellingen en meer

In China kon de pers alvast voor het eerst aan de slag met EMUI 10, dat is de nieuwe software van Huawei die gebaseerd is op Android 10 Q. Hier lees je de eerste bevindingen.

Lees hier het artikel.

'OnePlus 7T Pro wordt op 15 oktober gelanceerd'

De opvolger van de OnePlus 7 Pro zal op 15 oktober het levenslicht zien, want dan wordt de telefoon gelanceerd. Dat is iets eerder dan we doorgaans gewend zijn van OnePlus.

Lees hier het artikel.

'Foto Google Pixel 4 toont zeer dunne schermrand onder'

Googles nog aan te kondigen vlaggenschip is opgedoken op een foto waarmee we meer zicht krijgen op de voorkant van de telefoon.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties