Android Dagoverzicht maandag 11 januari 2016

Android Dagoverzicht maandag 11 januari 2016

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Androidworld

Paddle Punch: verslavende arcade-game van Nederlandse bodem

Krab alvast aan je neus, neem een slok drinken en ga naar de wc, want met deze game heb je even geen tijd om andere dingen te doen. Paddle Punch is de eerste game van de Nederlandse ontwikkelstudio Tradosoft en is gelijk een pittige binnenkomer.

Lees hier het artikel.

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 2

We hebben weer 3 nieuwe Android-apps voor je die deze week in de Play Store zijn verschenen. Leuk, handig, nutteloos of interessant, misschien heb jij straks wel weer een paar nieuwe apps voor jouw telefoon of tablet gevonden.

Lees hier het artikel.

Woezel & Pip-game uitgebracht voor eerste bioscoopfilm van de twee vriendjes

Deze game hoort bij het eerste bioscoopavontuur van Woezel & Pip en laat kinderen hun zoekvaardigheden ontdekken en verbeteren. Zo kunnen kinderen niet alleen leren zoeken en hun vaardigheden ontwikkelen, maar ook een avontuur beleven met de vriendjes van Guusje Nederhorst.

Lees hier het artikel.

The Incorruptibles: real-time strategy op je smartphone of tablet

The Incorruptibles is een nieuwe real-time strategy-game gemaakt voor smartphones en tablets. De game is onder andere gemaakt door Brucy Shelly, de designer van Age of Empires en probeert het genre een nieuwe kans te geven op mobiele apparaten. The Incorruptibles is gratis om te spelen, maar bevat wel in-app-aankopen.

Lees hier het artikel.

Mysterieus derde deel 'escape room'-game The Room gelanceerd

Game-ontwikkelaar Fireproof Games heeft The Room Three gelanceerd voor Android, een mysterieuze puzzelgame waarin je tientallen puzzels moet oplossen. Dit derde deel biedt nog meer puzzels, een grotere spelwereld en verschillende nieuwe opties.

Lees hier het artikel.

Alternatieve browser Chromer open source na opstootje Anticipate

De app Chromer wist in korte tijd erg populair te worden als alternatief voor in-app-browsers, waarbij links naar bijvoorbeeld artikelen worden geopend in de app zelf. Denk daarbij maar eens aan Twitter of Facebook. Na een rel(letje) rondom concurrent Anticipate, zag Chromer-ontwikkelaar Arun Kumar zich genoodzaakt de broncode van Chromer vrij te geven.

Lees hier het artikel.

'Google Play Store nog dit jaar in China'

In 2016 zal de Google Play Store officieel beschikbaar zijn in China, zo meldt hoofd mobiele divisie van Lenovo Chen Xudong. De beschikbaarheid van de Play Store in het land zal zorgen voor een stuk minder fragmentatie.

Lees hier het artikel.

Robin Mobile introduceert nieuwe, onbeperkte abonnementen

De virtuele provider Robin Mobile heeft twee nieuwe abonnementen gepresenteerd. Ook heeft de provider laten weten dat de internetsnelheden van verschillende abbo's omhoog gaat en dat bestaande klanten beperkt gratis kunnen bellen, sms'en en internetten in de EU.

Lees hier het artikel.

Sony presenteert 12 januari roze smartphone

Een roze Xperia Z5 wordt al verwacht in Taiwan, maar via onder andere Instagram heeft Sony verschillende teasers vrijgegeven voor een lancering op 12 januari. Of het daadwerkelijk gaat om dat toestel of een nog onbekende versie, zoals te zien was op onlangs verschenen foto's is nog de vraag.

Lees hier het artikel.

Gerucht: Galaxy S7 verschijnt in benchmarkprogramma AnTuTu

Het is nog wachten op de uitnodiging van een Unpacked-evenement van Samsung, maar dat we de nieuwe S7-familie mogen verwelkomen in februari is bijna zeker. De Galaxy S7 is gebruikt voor een benchmark in softwareprogramma AnTuTu. Gegevens die daarbij verschenen over de hardware, stroken allemaal met eerder verschenen informatie.

Lees hier het artikel.

T-Mobile begint met uitrol 4G+-netwerk

T-Mobile is begonnen met de uitrol van het 4G+-netwerk. Omdat de provider in de afgelopen tijd de juiste apparatuur al heeft geïnstalleerd is het nu een kwestie van op de knop drukken om op afstand de locaties te activeren.

Lees hier het artikel.

'Apple werkt aan applicatie om over te stappen van iOS naar Android'

Volgens de Britse site van The Telegraph werkt Apple aan een applicatie om gebruikers van iOS makkelijker over te laten stappen naar Android. Een officiële applicatie voor overstappers van Android naar iOS werd al eerder uitgebracht.

Lees hier het artikel.

Xiaomi presenteert Redmi 3: metalen behuizing en 4100mAh-accu voor $100

Smartphones van verschillende merken bieden een goede verhouding tussen prijs en hardware en de nieuwe Redmi Note 3 van Xiaomi is zo'n toestel. Het device wordt uitgeleverd met een achtkernige Snapdragon-chipset, biedt plaats voor twee SIMkaarten en heeft een grote accu aan boord, maar is vooralsnog alleen in China te verkrijgen.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk