Android Dagoverzicht maandag 07 januari 2019

Android Dagoverzicht maandag 07 januari 2019

Androidworld

Beste Android-apps in de Google Play Store: week 2 - 2019

Elke week nemen we een kijkje naar enkele interessante splinternieuwe applicaties in de Google Play Store. Verder geven we je een overzicht van de belangrijkste updates in verband met apps van de voorbije week.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy A9 (2018) review: het oog wil ook wat

De nieuwe A9 neemt een bijzonder plekje in in de Galaxy-reeks van Samsung. Hij bevindt zich qua afwerking en luxe-gevoel namelijk in dezelfde klasse als de Galaxy S9, en ook qua schermtechniek leunt hij er dicht tegenaan. Alvast met één iets steekt de A9 boven al de rest uit: het is de eerste smartphone met vier camera’s op de achterkant. Vier camera’s! Mijn ervaringen met de Galaxy A9 beschrijf ik in een uitgebreide review.

Lees hier het artikel.

Eerste beveiligingsupdate van 2019 voor Android beschikbaar

De eerste maandag van de maand betekent veelal de komst van een nieuwe beveiligingsupdate van Google. Deze beveiligingsupdate brengt tientallen verbeteringen en oplossingen voor problemen.

Lees hier het artikel.

Chrome OS gaat USB-poorten blokkeren als je Chromebook vergrendeld is

Chrome OS krijgt nieuwe beveiligingsmaatregelen die gebruikers moet beschermen. Chromebooks zullen niet langer hun USB-poorten kunnen gebruiken als ze vergrendeld zijn.

Lees hier het artikel.

Google Assistent is eind januari op 1 miljard apparaten te vinden

Google onthult allerlei interessante cijfers over Google Assistent. Zo is de digitale assistent aan het einde van januari beschikbaar op 1 miljard apparaten.

Lees hier het artikel.

Acer lanceert Chromebook 315: alleskunner met accuduur van 10 uur

Acer heeft op CES 2019 een nieuwe Chromebook voorgesteld, de Chromebook 15. Het toestel heeft een kwalitatieve behuizing en is in allerlei uitvoeringen beschikbaar.

Lees hier het artikel.

Nieuwste Samsung smart tv's werken straks met Google Assistent (via een omweg dan)

Bixby, de slimme assistent van Samsung, krijgt op Samsung smart tv's gezelschap van Amazon Alexa en Google Assistent. Helaas is de functionaliteit beperkt.

Lees hier het artikel.

Netatmo Slimme Video Deurbel: bezoekers begroeten, ook als je niet thuis bent

Netatmo, fabrikant op het gebied van smarthome-producten heeft op de CES in Las Vegas de Slimme Video Deurbel onthuld.

Lees hier het artikel.

Whirlpool lanceert smart display met Google Assistent voor in je keuken

Whirlpool heeft zijn eerste smart display voorgesteld die een plaatsje in de keuken wil veroveren. De KitchenAid moet als hulpje dienen voor tijdens het koken.

Lees hier het artikel.

Komt Android Q met volledig donker thema?

Een reactie van Google-medewerkers op een ontwikkelaarssite van Google doet vermoeden dat het bedrijf een volledige donkere modus wil voorzien in de volgende Android-versie, Android Q.

Lees hier het artikel.

In de aanbieding bij de Kruidvat: Fitbit Charge 2 voor € 79,99

De Fitbit Charge 2 is een fitnesstracker die inzicht geeft in al je activiteiten. Dit apparaatje is nu aantrekkelijk geprijsd bij de Kruidvat.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties