Android Dagoverzicht maandag 05 juni 2017

Android Dagoverzicht maandag 05 juni 2017

Androidworld

theCitiest offline stadsgids met trendy spots waar de massa (nog) niet komt

Het vakantieseizoen staat voor de deur en dat betekent ook dat er nieuwe reisapps in de Play Store verschijnen. Zo ook theCitiest offline stadsgids, een gratis digitale stadsgids gemaakt door een Nederlandse ontwikkelaar.

Lees hier het artikel.

Zo maak je van één foto meerdere Instagramfoto's

Soms zie je wel eens een rooster van meerdere Instagramfoto's, gemaakt van één foto, op Instagram voorbijkomen. Dit kun je eenvoudig zelf doen. In dit artikel leggen we uit hoe.

Lees hier het artikel.

Micro: de kleine alles-in-één reisstekker is een groot succes

Ga je naar een ander land, dan is er een kans dat je zonder voorbereiding niet zomaar je smartphone of andere apparatuur kunt opladen. Er zijn dan ook al jarenlang reisstekkers, maar Micro belooft het anders aan te pakken.

Lees hier het artikel.

Gabsee, nieuwe hype in augmented reality

Gabsee is een nieuwe hype in de wereld van augmented reality en maakt gebruik van 3D-Bitmoji om een virtuele selfie-avatar te creëren. Huh? Je leest er alles over in dit artikel.

Lees hier het artikel.

Ahead maakt van elke helm een slimme helm

Alles wordt slimmer, dus waarom je helm niet. Elke helm. Met Ahead kun je dat doen volgens de makers. Op je helm bevestigen en vervolgens verbinden met je smartphone.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer