Android Dagoverzicht maandag 05 februari 2018

Android Dagoverzicht maandag 05 februari 2018

Androidworld

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 6 - 2018

We zijn deze week weer een aantal nieuwe Android-apps tegengekomen in de Play Store. We besteden deze keer aandacht aan RTL Gezondheidstest, Scorefolder en TBScan.

Lees hier het artikel.

Ex-werknemers Google en Facebook vechten samen tegen technologie-verslaving

Verslaving aan sociale media is echt en wordt ook al door velen als ziekte bestempeld. Een aantal ex-werknemers van tech-reuzen Facebook en Google hebben de handen ineen geslagen om mensen voor te lichten over deze vorm van verslaving.

Lees hier het artikel.

Beveiligingsupdate februari beschikbaar voor Pixel- en Nexus-toestellen

Het is weer zover, het is maandag! Dat betekent dat Google weer een beveiligingsupdate voor de Pixel-, Pixel 2-, en Nexustoestellen klaar heeft staan. Daarnaast is er ook een nieuw Security Bulletin gepubliceerd met daarin een overzicht van alle verholpen beveiligingsproblemen.

Lees hier het artikel.

OnePlus 5T Lava Red ook beschikbaar voor Nederland en België

Het heeft even geduurd maar de trend die Marco Borsato met 'Vandaag is rood' heeft ingezet is ook eindelijk geland in de smartphone-industrie. De OnePlus 5T Lava Red is vanaf morgen ook in Nederland en België te koop.

Lees hier het artikel.

Foto's van de HTC U12 en specificaties van de HTC Breeze opgedoken

Terwijl alle aandacht lijkt uit te gaan naar de lancering van een ander vlaggenschip, horen we weinig over HTC's nieuwe trots. Nu lijkt daar verandering in te komen, foto's van de mogelijke HTC U12/HTC Imagine zijn gelekt. Verder duikt er ook nieuws op over een budgettoestel met de naam HTC Breeze.

Lees hier het artikel.

Nieuwe foto's van de Huawei P20 Lite met iPhone X-notch opgedoken

Het Chinese Weibo is een dankbaar platform om gelekte afbeeldingen van nog aan te kondigen toestellen te ontdekken. Deze keer is het de beurt aan de Huawei P20 Lite, met iPhone X-notch.

Lees hier het artikel.

Is dit de Nokia 7 Plus met dubbele Zeiss-camera?

Een van de presentaties waar we naar uitkijken op het aanstaande MWC in Barcelona is die van Nokia. We hopen verschillende toestellen te zien waar de Nokia 7 Plus er een van is. Via Chinese sociale media zijn er nu een aantal afbeeldingen van dit toestel gelekt.

Lees hier het artikel.

LG verlaat de Chinese smartphonemarkt vanwege zware concurrentie

De laatste LG-smartphone die in China werd gelanceerd, was de LG G5 SE in 2016. Sindsdien heeft LG zich rustig gehouden op het Chinese vasteland en nu laat de fabrikant weten dat het zich helemaal terugtrekt uit China. Er zullen dus geen LG-smartphones in China gelanceerd worden.

Lees hier het artikel.

ADV: De Beste Deal voor je Mobiel, een abonnement sluit je af bij MediaMarkt

MediaMarkt verkoopt als enige elektronica-gigant in Nederland nu ook telecom-abonnementen. Zowel in de winkel als op MediaMarkt.nl kun je vanaf nu terecht voor een abonnement met toestel of een sim-only-abonnement.

Lees hier het artikel.

Oreo voor de Galaxy S8 zou nog even op zich kunnen laten wachten

Wie met smart(phone) zit te wachten op de volgende versie-update voor de Samsung Galaxy S8, zou misschien nog wel even moeten wachten. Samsung heeft aangegeven dat de update voor een aantal landen eind februari zal uitrollen. Er was toch nog iets eind februari?

Lees hier het artikel.

Sony start uitrol Oreo-update voor de Xperia X en X Compact

Sony is gestart met het verspreiden van de update naar Android 8.0 Oreo naar de in 2016 gelanceerde Sony Xperia X en X Compact.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties