Android Dagoverzicht maandag 02 april 2018

Android Dagoverzicht maandag 02 april 2018

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Androidworld

3 apps om podcasts te beluisteren

De Play Store is zeer goed gevuld met apps waarmee je podcasts kunt beluisteren. Wij hebben drie van deze apps voor je op een rij gezet, die met het hoofd boven het maaiveld uitsteken.

Lees hier het artikel.

De Manu Kangeroo Stand is de slimme krantenbak van nu

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit de huiskamer. Deze apparaten hebben vaak geen vaste plaats in het huis en zwerven overal rond. Manu heeft een prachtig opbergmeubel ontworpen die dit probleem oplost.

Lees hier het artikel.

Deze apps installeert Dim als eerste op zijn nieuwe smartphone

Bij Androidworld wissel je heel erg vaak van smartphone. Zeker vijf keer per jaar neem je een ander toestel in gebruik om deze uitvoerig te testen. Welke zeven apps installeert Dim als eerste?

Lees hier het artikel.

Onderzoek: nieuwe smartphone of smartwatch niet erg in trek bij Nederlander

Volgens een onderzoek van het Nederlandse Telecompaper is slechts 14% van de Nederlanders van plan in de eerste helft van 2018 een nieuwe smartphone kopen. Ook smartwatches doen het nog niet erg goed: slechts 3% overwegen de aanschaf van een slim horloge in de eerste helft van 2018.

Lees hier het artikel.

Jouw favoriete locatie als wallpaper op je telefoon met Alvar Carto

Met een feature op de site van Alvar Carto kun je je eigen wallpaper van je favoriete locatie voor je telefoon maken. Hoe dat precies werkt, lees je in dit artikel

Lees hier het artikel.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk