Android Dagoverzicht donderdag 18 april 2019

Android Dagoverzicht donderdag 18 april 2019

Androidworld

Google gaat voortaan de originele URL gebruiken voor AMP-pagina's

Google verandert de manier waarom de zogenaamde AMP-pagina's voor mobiele apparaten de url van een site weergeven. AMP-pagina's tonen nu de url van de oorspronkelijke website.

Lees hier het artikel.

Always on AMOLED is het coolste always-on-scherm dat tot nu toe hebt gezien

De app Always on AMOLED haalt veel meer uit het always-on-scherm op je telefoon. Je kan onder meer een kalenderfunctie of weersinformatie tonen en wat dacht je van fancy gekleurde randen op je scherm.

Lees hier het artikel.

Waarom elke Europese Android-gebruiker straks zelf een browser kan kiezen

Ten gevolge van een gigantische boete die Google in 2018 opgelegd heeft gekregen door de Europese Commissie, gaat het bedrijf Android-gebruikers vragen of zij een andere zoekmachine of browser willen installeren. Deze vraag zal binnenkort verschijnen.

Lees hier het artikel.

Je kan nu favorieten van Microsoft Edge voor pc synchroniseren met de Android-app

De Edge-browser krijgt een volledige herwerking en Microsoft maakt het voor het eerst mogelijk om favorieten uit de nieuwe Chromium-versie voor pc te delen met de Android-app.

Lees hier het artikel.

Nieuw schandaal: Facebook verzamelde de e-mailcontacten van 1,5 miljoen gebruikers

Facebook is alweer op het zoveelste privacy-schandaal betrapt. Deze keer gaat het om het verzamelen van honderden miljoenen e-mailadressen van de e-mailcontacten van 1,5 miljoen Facebook-accounts, zonder dat zij hier toestemming voor gaven. Volgens het bedrijf gaat het om een ‘ongelukje’.

Lees hier het artikel.

De Nederlandse Google Assistent komt naar Chromebooks

Google Assistent is in Nederland beschikbaar op vele apparaten zoals smartphones, smartwatches, Android TV, slimme speakers, auto's, tv's en koptelefoons. Binnenkort kunnen we hier Chromebooks aan toevoegen.

Lees hier het artikel.

Pete Lau: OnePlus 7 wordt 'snel en soepel'

Als de geruchten kloppen krijgen we op 14 mei de nieuwe OnePlus 7 en misschien ook wel een OnePlus 7 Pro te zien. Eén ding is volgens OnePlus zeker, de OnePlus 7 is "fast and smooth".

Lees hier het artikel.

Android Pie voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T steeds dichterbij

OnePlus werkt hard aan het gereed maken van Android Pie voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T. De Chinese telefoonmaker brengt nu een nieuwe bèta uit voor het duo.

Lees hier het artikel.

Hoogste camerascore in DxOMark van Huawei P30 Pro alvast gebroken door Samsung

De Samsung Galaxy S10 5G heeft naast de P30 Pro van Huawei een plaatsje opgeëist in de tabellen van DxOMark. Het toestel scoort ook beduidend beter met zijn selfiecamera.

Lees hier het artikel.

Reviewexemplaren Samsung Galaxy Fold na de eerste dag al kapot

Op sociale media delen testers foto's van hun vouwbare Samsung Galaxy Fold die het na één of twee dagen al heeft begeven. Is de Galaxy Fold echt zo'n kwetsbaar toestel?

Lees hier het artikel.

Google Camera voor Pixel 3 neemt automatisch foto's bij een kus

De Pixel 3-camerasoftware krijgt een leuke nieuwigheid: de mogelijkheid om een kus te detecteren en vervolgens automatisch een foto te maken.

Lees hier het artikel.

Netflix test top 10-lijsten van populairste films en series

Netflix gaat in het Verenigd koninkrijk nieuwe top 10-lijsten voor de beste films en series van het moment testen. Later zien we ze mogelijk terug in de stabiele versie.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties