Android Dagoverzicht donderdag 16 augustus 2018

Android Dagoverzicht donderdag 16 augustus 2018

Androidworld

'Samsung Galaxy Note 9 heeft het beste beeldscherm van alle smartphones'

De Samsung Galaxy Note heeft een groot beeldscherm en dat Super AMOLED-beeldscherm is best goed. Hoe goed heeft het bedrijf Display Mate getest en die zijn heel erg enthousiast.

Lees hier het artikel.

Review Huawei P Smart+: midrange met shiny uiterlijk en vlaggenschip-functies

Vorige maand stelde Huawei de P Smart + voor, een midrange-telefoon die op het eerste gezicht als twee druppels water op de high-end P20 lijkt. Bij zijn voorganger, de P Smart, kregen we een gelijkaardige eerste indruk, maar laat ook deze telefoon steken vallen onder zijn blinkende motorkap?

Lees hier het artikel.

Google One-clouddienst gelanceerd in de Verenigde Staten

Google lanceert Google One in de Verenigde Staten, de nieuwe naam voor betalende cloudopslag in Drive. Betalende gebruikers van Drive blijven dezelfde prijs betalen, maar krijgen daar in sommige gevallen meer opslag en andere voordelen voor in de plaats.

Lees hier het artikel.

'HTC gaat productie HTC U12 Life uitbesteden'

Volgens een bekende tipgever zal HTC het produceren van zijn volgende smartphone in de U12-line-up uitbesteden aan een ander bedrijf. Dat is opvallend omdat HTC tot nu toe alle vlaggenschepen in eigen beheer produceerde.

Lees hier het artikel.

Google wil betere Wear OS-apps en scherpt Play Store-regels aan

Google is ervan overtuigd dat het momenteel nog niet het volledige potentieel uit zijn Wear OS naar boven brengt. Het bedrijf verstrengt daarom de regels voor zijn Play Store, in de hoop dat horloge-apps beter worden.

Lees hier het artikel.

Nvidia test Shield TV-app met afstandbediening, muis en toetsenbord

Nvidia wil een eigen virtuele afstandsbediening uitbrengen op Android voor zijn Android TV-box, de Shield TV. De bedoeling is dat je hiermee je slimme TV vanop afstand kan besturen aan de hand van je smartphone.

Lees hier het artikel.

Gerucht: Google Coach wordt je nieuwe gezondheidsassistent

Google is volgens geruchten bezig met de ontwikkeling van een nieuwe gezondheidsassistent die voor nu door het leven gaat als Google Coach. Deze Coach kan je straks helpen een goede balans te vinden tussen meer bewegen en gezonder eten.

Lees hier het artikel.

Bèta voor OnePlus 6 update naar Android Pie binnen enkele dagen klaar

OnePlus zal binnenkort een open bèta houden voor een nieuwe versie van OxygenOS die gebaseerd zal zijn op Android Pie. Na de OnePlus 6 wordt verwacht dat ook de andere recente OnePlus-toestellen de nieuwe update zullen kunnen testen.

Lees hier het artikel.

ADV: De Tele2 'Dit Wil Ik Weken' zijn weer begonnen!

De 'Dit Wil Ik Weken' van Tele2 zijn weer gestart. Tijdens deze weken biedt de leukste provider van Nederland mooie kortingen aan op verschillende bundels en toestellen. Kortingen waarvan jij zegt...dit wil ik!

Lees hier het artikel.

Motorola P30 officieel: eerste Moto-smartphone met notch

In China heeft Motorola een nieuw toestel uit een nieuwe lijn gepresenteerd. De Motorola P30 bestaat helemaal uit glas en heeft een brede notch aan de bovenzijde van het scherm.

Lees hier het artikel.

Deze Motorola-smartphones krijgen Android Pie

Vele smartphonefabrikanten lichten hun gebruikers nu in over de beschikbaarheid van Android Pie voor hun smartphones, zo ook Motorola. Deze fabrikant laat nu weten welke smartphones een update naar Android Pie kunnen verwachten.

Lees hier het artikel.

Android 9 Pie Go-editie officieel: dit is er nieuw

Google heeft de Go-editie van Android 9 Pie officieel aangekondigd. Deze versie is onder andere nog lichter dan Android Oreo Go. Android Pie Go wordt dit najaar beschikbaar gesteld.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties