Android Dagoverzicht donderdag 16 april 2020

Android Dagoverzicht donderdag 16 april 2020

Androidworld

Motorola Edge (Plus): foto gelekt en specificaties bekend

De specificaties van het aankomende Motorola Edge Plus-vlaggenschip liggen op straat en er is ook een foto gelekt van de achterkant van de telefoon. We aanschouwen we de camera met drie lenzen.

Lees hier het artikel.

Column: nieuwe iPhone SE 2020 zet de smartphonewereld op zijn kop

Apple heeft de iPhone SE 2020 gelanceerd. Deze opvolger van de iPhone 8 met 4,7 inch scherm, draadloos laden en een vanaf-prijs van 489 euro zal veel Android-fabrikanten aan het denken zetten.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy A50: uitrol Android 10 in Nederland van start

Samsung is in Nederland begonnen met de uitrol van Android 10 voor de Galaxy A50. De update kan via de SmartSwitch-software gedownload worden maar ook via een OTA-update.

Lees hier het artikel.

Google Play krijgt 'Kids'-sectie met vooraf goedgekeurde content

Google komt met een nieuw onderdeel in de Play Store waarin apps en games te vinden zijn die door leraren zijn goedgekeurd. Dit maakt het voor ouders makkelijker om de juiste content voor hun kinderen te vinden.

Lees hier het artikel.

Xiaomi lekt per ongeluk eerste screenshots van MIUI 12-instellingen

Xiaomi heeft per ongeluk de screenshots gedeeld van de instellingen van zijn MIUI 12 softwareschil. De schil zou pas in het najaar beschikbaar zijn, maar we krijgen nu alvast een eerste blik.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite komt naar Nederland vanaf 379 euro

De gisteren aangekondigde Samsung Galaxy Tab S6 Lite komt ook naar Nederland. De nieuwe tablet is verkrijgbaar vanaf 379 euro.

Lees hier het artikel.

Autoriteit Persoonsgegevens publiceert keuzehulp voor videobel-apps

De Autoriteit Persoonsgegevens heeft dertien veelgebruikte videobel-apps onder de loep genomen. Hieruit is een een keuzehulp voor videobel-apps voortgekomen die nu voor iedereen beschikbaar is.

Lees hier het artikel.

Ontwikkelaar Gameloft lanceert 30 klassieke games in één gratis app

Gameloft maakt al 20 jaar mobiele games en om dat te vieren brengt de ontwikkelaar 30 van zijn klassieke titels in één gratis app: 'Gameloft Classics'.

Lees hier het artikel.

OnePlus-telefoons krijgen ondersteuning voor Google Stadia

Gamen via Google Stadia is op een hele reeks Android-telefoons mogelijk. Nu maakt Google bekend dat OnePlus-telefoons ook aan het rijtje smartphones wordt toegevoegd dat ondersteuning krijgt voor Googles cloud-gamingdienst.

Lees hier het artikel.

Kabinet maakt dit weekend voorselectie van corona-apps bekend

Nederland gaat dit weekend vijf kandidaat-apps voorstellen die we kunnen gebruiken om aan contactonderzoek te doen en zo het coronavirus beter in te dammen.

Lees hier het artikel.

Pathé Thuis trakteert: deze film kun je vandaag gratis bekijken

Pathé Thuis biedt vanaf deze week iedere dag één gratis film aan en dat komt goed van pas nu we vanwege het coronavirus zoveel mogelijk binnen moeten blijven. Welke film is er vandaag gratis?

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties