Android Dagoverzicht donderdag 12 februari 2015

Android Dagoverzicht donderdag 12 februari 2015

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Androidworld

Nederlands Sleeve Music nu ook voor Android

Tijd om ruimte te maken op je tablet of telefoon: naast Deezer, Spotify, Soundcloud en YouTube, mag je nu ook aan de slag met Sleeve Music. De app van Hollandse bodem biedt tal van tracks aan, maar bovenal een heleboel informatie over je favoriete artiesten.

Lees hier het artikel.

Androidworld Update: HTC Desire 820

De HTC Desire 820 is een redelijk nieuw en fris lid van de HTC-familie en de opvolger van de Desire 816. Zo op het eerste gezicht zien we naast een nieuwe kleur echter ook veel gelijkenissen. In deze Androidworld-update bespreken wij deze 5,5 inch smartphone van HTC.

Lees hier het artikel.

Best verkochte smartphones van januari 2015 op een rij

Smartphones zijn te verkrijgen in allerlei prijsklassen, vormen en maten. De best verkochte toestellen van januari in het high-end, mid-end- en low-end-segment hebben wij voor jou onder elkaar gezet.

Lees hier het artikel.

Weerslag-update voegt kaarten en neerslagwaarschuwingen toe

De Weerslag app heeft zojuist een nieuwe update ontvangen. Neerslagwaarschuwingen, radarbeelden: het weer in de gaten houden is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Lees hier het artikel.

LG Flex 2 vanaf eind maart verkrijgbaar in Nederland voor € 699

De tweede gebogen smartphone van LG, de LG Flex 2 is enkele weken geleden gepresenteerd. Waar de eerste Flex-smartphone nog meer een concept-phone was, is deze tweede variant veel meer op de consument geënt. Enkele prijzen waren al bekend, maar nu is ook een verwachte leverdatum van eind maart genoemd.

Lees hier het artikel.

Metalen uitvoering Sony Smartwatch 3 nu verkrijgbaar

De Android Wear-smartwatch van Sony is de Smartwatch 3 en deze is nu naast de twee al te verkrijgen varianten ook te koop in een metalen variant. Het slimme horloge is onder andere via Sony zelf te verkrijgen voor € 279,90.

Lees hier het artikel.

Honderden Androidify-karakters in commercial brengen samen 'Ode to Joy'

Google gebruik de slogan 'be together, not the same' sinds enkele maanden in verschillende commercials. Nu is er weer zo'n nieuwe reclame verschenen van de Japanse tak van Google en dat is simpel gezegd een muzikale aangelegenheid.

Lees hier het artikel.

Meer informatie OxygenOS OnePlus: ontwikkelteam, logo en verwachtingen

Er is vandaag wat informatie naar buiten gekomen over OxygenOS, de eigen Android-variant van OnePlus. Zo zijn de leden van het ontwikkelteam gepresenteerd en daartussen zitten maar liefst 5 leden van het Paranoid Android-team. Ook het nieuwe logo voor OxygenOS is gepresenteerd, natuurlijk in dezelfde huisstijl van OnePlus die we inmiddels wel kennen. Ook zijn er enkele verwachtingen uitgesproken over wat de nieuwe ROM moet brengen.

Lees hier het artikel.

35+ gratis Android-apps en -games in Amazon App Store (inclusief toptitels)

Elke dag biedt Amazon een gratis app of game aan die je kunt downloaden via de app of via de webbrowser. Regelmatig worden er ook hele pakketten met gratis apps of games aangeboden en vandaag is het weer zover. Tussen de 35 apps en games vinden we ook enkele toptitels en dat maakt het allemaal nog iets mooier.

Lees hier het artikel.

GfK: steeds meer smartphones verkocht in Nederland

GfK, marktonderzoeksbureau, zag in het laatste kwartaal van 2014 een positieve trend in de markt van mobiele telefoon en smartphones. Uit het onderzoek kwam onder meer naar voren dat 85% van de verkochte telefoons een smartphone of phablet is.

Lees hier het artikel.

Stratego: speel nu ook in je eentje op Android

De officiële singleplayer-variant van Stratego is nu te downloaden in de Play Store. Er zijn verschillende spelmodi aanwezig, spelen kan echter alleen offline, maar de game biedt genoeg voor de Stratego-fans, maar ook voor liefhebbers van strategische bordspellen die het spel niet kennen.

Lees hier het artikel.

Werkt Samsung aan een nieuwe high-end Exynos-chipset?

Samsung gaat zijn nieuwe vlaggenschip, de S6, uitrusten met een Exynos 7420-chipset. Deze processor is van eigen makelij, biedt ondersteuning voor 64bit-ondersteuning en is gebaseerd op het 14nm productieproces. Maar Samsung lijkt ook te werken aan nieuwe chipsets met typenummers 7650 en 7890. Of dat alweer de opvolgers zijn van de nu te gebruiken processors is echter nog de vraag.

Lees hier het artikel.

Met de NosePost-app maak je foto's met je neus...

Het is weer tijd voor wintersport en de app NosePost helpt je bij een veel voorkomend probleem: het maken van foto's met je handschoenen aan. NosePost laat je foto's maken met je neus, echt...

Lees hier het artikel.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk