Android Dagoverzicht donderdag 12 april 2018

Android Dagoverzicht donderdag 12 april 2018

Androidworld

Avast: Facebook en WhatsApp favoriete Android-apps

Anti-virusbedrijf Avast onderzocht het appgebruik op het Androidplatform en dit resulteerde in een top 50 van meestgebruikte Android-apps en de top 10 meest populaire Androidsmartphones. Daarnaast heeft het bedrijf apps in kaart gebracht die veel data verbruiken en veel ruimte innemen.

Lees hier het artikel.

Nokia 3 ontvangt update naar Android 8.0 Oreo

Het lijkt wel Nokia-update-week want ook het instapmodel uit 2017 van deze fabrikant, de Nokia 3, krijgt een update naar Oreo.

Lees hier het artikel.

Webversie voor Android Berichten komt steeds dichterbij

De strategie van Google op het gebied van messengers is er eentje die moeilijk te plaatsen is. De laatste aanwijzingen zijn dat Google veel meer aandacht gaat besteden aan Android Berichten. In de code van de laatste update zijn daar weer meer aanwijzingen voor gevonden.

Lees hier het artikel.

Nokia 5 en 6 ontvangen update naar Android 8.1 Oreo [update]

Het is bijna niet meer bij te houden, het tempo waarin HMD Global de Nokia-toestellen van (beveiligings)updates voorziet. Dit keer ontvangen Aziatische eigenaren van de Nokia 5 en de Nokia 6 een update naar Android 8.1.

Lees hier het artikel.

Slimme lampen IKEA werken vanaf nu samen met Google Assistant

IKEA verkoopt ook zijn eigen lijn met slimme lampen. Sinds vandaag kun je deze lampen ook verbinden met Google Assistant.

Lees hier het artikel.

Nokia 6 (2018) op voorraad, hier kun je hem kopen

De Nokia 6 is het eerste toestel waarmee het nieuwe Nokia weer naar Europa kwam. Na precies een jaar werd de opvolger van dit toestel aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Lees hier het artikel.

Tijdelijk gratis in de Play Store: Dungeon Defense en Weervoorspelling

Er worden regelmatig apps en games in de Play Store afgeprijsd, en zo nu worden ze ook voor niets aangeboden. Deze apps en games willen we jullie niet onthouden: Dungeon Defense en Weervoorspelling.

Lees hier het artikel.

'Google gaat beveiligingsupdates nog duidelijker weergeven'

Google werkt in Android aan beveiliging. Er zijn al verschillende maatregelen getroffen die de veiligheid van een toestel moeten verbeteren. De maandelijkse veiligheidsupdate is er daar een van. Het is mogelijk dat Google hier weer een kleine aanpassing aan gaat doen.

Lees hier het artikel.

LG gaat uitrol updates versnellen, Oreo voor de LG G6 op komst

Het Zuid-Koreaanse LG heeft in thuisbasis Seoul een Software Upgrade Center opgericht dat het updatebeleid op zich gaat nemen. De eerste stap is het uitrollen van Oreo naar de LG G6.

Lees hier het artikel.

De webversie van Gmail krijgt eindelijk een nieuw design

Een nieuw design voor Gmail is geen overbodige luxe want de interface op het web is al jaren hetzelfde. Andere Google-producten hebben al lang een fris Material-design maar nu is eindelijk Gmail aan de beurt.

Lees hier het artikel.

Nokia 7 Plus ontvangt update naar Android 8.1 Oreo

Het regent tips met de vermelding dat de Nokia 7 Plus momenteel een update ontvangt. Hierin is de beveiligingsupdate van april en Android 8.1 Oreo verwerkt.

Lees hier het artikel.

Renders van mogelijke opvolger BlackBerry KeyOne opgedoken

De BlackBerry KeyOne was een opvallende smartphone. Ten eerste omdat het een van de eerste nieuwe BlackBerry's was en omdat het een toetsenbord had. Er zijn nu renders opgedoken van de opvolger van dit toestel.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties