Android Dagoverzicht donderdag 09 juli 2020

Android Dagoverzicht donderdag 09 juli 2020

Androidworld

LG Velvet review: dit zijn de plus- en minpunten

De LG Velvet kost 649 euro en is een telefoon in het hogere middensegment. Het toestel komt met een groot 6,8 inch scherm, ondersteuning voor een stylus en LG's Dual Screen. Ik heb de plus- en minpunten van de LG Velvet op een rij gezet.

Lees hier het artikel.

Google Foto's laat je nu onlangs toegevoegde foto's bekijken

Google Foto's komt nu met de mogelijkheid om meteen de foto's te bekijken die je het laatste hebt toegevoegd, ook als het om oudere foto's gaat.

Lees hier het artikel.

Realme X50 5G en draadloze Buds Q-oortjes in Nederland te koop

De Realme X50 5G is een telefoon met een 120 Hz-scherm, een Snapdragon 765G en vier camera's die voor 349 euro in Nederland te koop is. Daarnaast brengt Realme ook zijn Buds Q-oortjes uit.

Lees hier het artikel.

'Samsung levert vanaf volgend jaar niet langer oplader bij telefoons'

Samsung gaat vanaf 2021 niet langer opladers leveren bij zijn telefoons, dat blijkt uit een gerucht. Op die manier wil Samsung de prijs voor zijn toestellen drukken.

Lees hier het artikel.

Routines voor Google Assistent in Nederland, zo activeer je ze [Exclusief]

In Nederland werkt Google aan de Routines-functie voor Google Assistent. Je kan die nu al activeren en beheren via een omweg, maar de functie zit schijnbaar nog in een testfase.

Lees hier het artikel.

'CoronaMelder'-app nu getest in Twente, zo werkt de app

In Twente testen een honderdtal mensen alvast de corona-app die helpt bij contactonderzoek tegen het coronavirus. De app heet CoronaMelder, en we bespreken hoe deze app werkt.

Lees hier het artikel.

Samsung brengt Galaxy M31 met 6000 mAh-accu uit in Nederland

Samsung heeft zijn Galaxy M-serie uitgebreid met de Galaxy M31. Deze smartphone met enorme 6000 mAh-accu en vijf camera’s ligt vandaag in de winkels voor 279 euro.

Lees hier het artikel.

Dagdeals bij Bol.com: Nest Hello, Nest Cam-beveiligingscamera's en meer

Bol.com biedt een groot aantal Nest-producten van Google met korting aan, waaronder de Nest Cam IQ-beveiligingscamera's en de Nest Hello-deurbel.

Lees hier het artikel.

Google verwijdert video met datum lancering Android 11

Tijdens een smarthome-event heeft Google een video gepubliceerd waarin de datum van de lancering van Android 11 te zien was. Inmiddels is de video niet meer beschikbaar, maar de datum wel.

Lees hier het artikel.

Android 11 Beta 2 gelanceerd: wat is er nieuw?

Google heeft de tweede bètaversie van Android 11 voor zijn Pixel-telefoons beschikbaar gesteld. Deze nieuwe bètaversie brengt ons dichter bij de stabiele versie en de smarthome-bediening via de powerknop is nu standaard geactiveerd.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties