Naar content
Trending apps
 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

 • Facebook

Trending games
 • Ghostbusters World

 • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

 • Pokémon Quest

 • PUBG Mobile

 • Super Mario Run

Trending smartphones
 • Huawei Mate X

 • Xiaomi Mi 9

 • Samsung Galaxy S10 Plus

 • Huawei P30 Pro

 • Google Pixel 3 XL

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

 • Sony Xperia Z4 Tablet

Android Dagoverzicht donderdag 09 augustus 2018

· 09 augustus 2018

Vandaag, donderdag 09 augustus 2018, op Androidworld: De Samsung Galaxy Note 9 is er eindelijk samen met de Galaxy Watch, Fortnite lanceert vanaf vandaag op Samsungtoestellen, een nieuwe Pixelbook duikt op, het gaat niet zo goed met HTC, er zijn storingen bij Vodafone en nog veel meer.

Androidworld

Tip: Zo zet je het groeperen van e-mails in de Gmail-app uit

Net als in de webversie kun je nu ook in de Gmail-app de gespreksweergave aanpassen. Wanneer je dat prettig vindt kun je elke e-mail binnen een gesprek vanaf nu apart ontvangen in plaats van als een groep onder elkaar.

Lees hier het artikel.

Kwetsbaarheid WhatsApp kan verspreiden van nep-nieuws bevorderen

Een beveiligingsbedrijf heeft een kwetsbaarheid in WhatsApp gevonden waarmee berichten door de ontvanger veranderd kunnen worden.

Lees hier het artikel.

ADV: Pre-order de Samsung Galaxy Note9 nu bij T-Mobile

Hij is er eindelijk, de Samsung Galaxy Note9. Dit tweede vlaggenschip van Samsung heeft alles in zich om jou vooruit te helpen. Het toestel heeft een grote accu, veel geheugen en is natuurlijk razendsnel. Bij een snelle smartphone heb je natuurlijk ook een snel mobiel netwerk nodig, pre-order daarom nu de Samsung Galaxy Note9 bij T-Mobile.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Watch officieel: nieuwe naam voor nieuw sieraad

Samsung heeft zojuist de Galaxy Watch aangekondigd. Dit is een serie met verschillende smartwatches die de focus leggen op het sieraad.

Lees hier het artikel.

Officieel: Fortnite eerst exclusief op Galaxy Note 9, S8(+) en S9(+)

Fortnite zal officieel eerst langs de Galaxy Note 9, S8(+) en S9(+) passeren alvorens het spel ook op andere toestellen beschikbaar wordt. Als je de Note 9 via pre-order bestelt, krijg je ook extra beloningen in Fortnite.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Note 9 officieel: krachtpatser die 24 uur per dag kan presteren

Het is zover, de Samsung Galaxy Note 9 is officieel aangekondigd, een nieuw vlaggenschip dat velen zal aanspreken. We kennen nu alle details van dit nieuwe toestel.

Lees hier het artikel.

HTC’s omzet halveert: laagste cijfers sinds 2003

Het gaat nog steeds niet goed met HTC, want het Taiwanese bedrijf blijft maar verlies draaien. De omzet is dit kwartaal meer dan gehalveerd, vergeleken met hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Het bedrijf liet eerder dit jaar ook weer 1,500 werknemers gaan.

Lees hier het artikel.

Nieuwe aanwijzingen duiden op komst Pixelbook 'Atlas'

Er zijn geruchten dat we tijdens het volgende Made By Google-evenement een of meerdere nieuwe Pixelbooks gaan zien. De 'Atlas' zou wel eens een van deze Pixelbooks kunnen zijn.

Lees hier het artikel.

Qualcomm Snapdragon 670 brengt kunstmatige intelligentie naar het middensegment

Qualcomm heeft de nieuwe baas van zijn midrange-line-up voorgesteld: de nieuwe Snapdragon 670. Hij moet AI-features op minder prijzige telefoons mogelijk maken, en focust verder op gaming, ondersteuning voor snelladen en 4K.

Lees hier het artikel.

Grote storing op het netwerk van Vodafone [nog niet opgelost]

Het mobiele netwerk van Vodafone kampt met een grote storing. Veel gebruikers kunnen niet bellen en gebeld worden en geen mobiel internet gebruiken.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Note 9 livestream: hier volg je Unpacked 2018

Vandaag wordt de Galaxy Note 9 officieel door Samsung onthuld op het Unpacked-evenement in New York. In dit artikel bekijken we hoe je van thuis uit de livestream kan volgen. Het evenement gaat vanaf 17.00 uur van start.

Lees hier het artikel.

Fortnite voor Android op Samsung Galaxy S9 te zien in video

Wanneer de geruchten kloppen zal de populaire game Fortnite de eerste paar weken alleen en exclusief te spelen zijn op de Samsung Galaxy Note 9. Er is een video online gezet waar de game ook op een Samsung Galaxy S9 draait.

Lees hier het artikel.

Nokia 7 Plus: Android Pie Bèta 4 staat klaar

Nokia is alvast begonnen met de uitrol van de Android 9 bèta 4-update op zijn 7 Plus-telefoon. Nokia spoort zijn gebruikers aan om met de bèta aan de slag te gaan, omdat ze zo hun steentje bijdragen om de stabiele versie zo vlot mogelijk te laten draaien

Lees hier het artikel.

Updatenieuws: Samsung Galaxy S8(+) en Sony Xperia XZ2

Er worden wekelijks vele beveiligingspatches en updates uitgebracht en deze hebben we voor je op rij gezet in dit artikel. Dit keer zijn onder andere de Sony Xperia XZ2 en de Samsung Galaxy S8 en S8+ aan de beurt voor een update.

Lees hier het artikel.

ADV: De Tele2 'Dit Wil Ik Weken' zijn weer begonnen!

De 'Dit Wil Ik Weken' van Tele2 zijn weer gestart. Tijdens deze weken biedt de leukste provider van Nederland mooie kortingen aan op verschillende bundels en toestellen. Kortingen waarvan jij zegt...dit wil ik!

Lees hier het artikel.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!