Android Dagoverzicht donderdag 07 mei 2020

Android Dagoverzicht donderdag 07 mei 2020

Androidworld

Google Meet-tip: deelnemen aan een videogesprek

Google Meet is een handige app waarmee scholieren en zakelijke gebruikers een videovergadering kunnen starten. Deze app is nu ook voor consumenten te gebruiken en wij leggen je hier uit hoe je deelneemt aan een Google Meet-videogesprek.

Lees hier het artikel.

Xiaomi's Pocophone F2 wordt op 12 mei aangekondigd

De lancering van de opvolger van de Pocophone F1 is dichtbij. Xiaomi heeft uitnodigingen voor een Poco-evenement op 12 mei de deur uit gedaan.

Lees hier het artikel.

'Chrome brengt binnenkort donkere modus in je Google-zoekresultaten'

Google Chrome werkt aan een functie die de Google-zoekresultaten een donkere tint geeft als je telefoon zelf in de donkere modus staat. Mogelijk werkt Google aan een functie die elke website donker maakt.

Lees hier het artikel.

'Android TV krijgt 'Google TV'-naam met komst nieuwe Chromecast Ultra'

Android TV gaat binnenkort Google TV heten, dat blijkt uit geruchten. Het bedrijf wil de Google Chromecast en Android TV ook samenbrengen in de nieuwe Chromecast Ultra met Google TV.

Lees hier het artikel.

Aanbieding: Samsung Galaxy A80 met roterende camera voor 260 euro

Als je op zoek bent naar een goede deal, dan kun je nu op Amazon terecht voor een aantrekkelijk geprijsde Samsung Galaxy A80.

Lees hier het artikel.

Sonos Arc officieel: premium soundbar met Google Assistent

De Sonos Arc is een nieuwe premium soundbar met een breed geluidsveld, 11 audio-drivers en Google Assistent-ondersteuning. Sonos wil naar eigen zeggen de kwaliteit van bioscoopgeluid nastreven met de Arc.

Lees hier het artikel.

Flitsmeister laat je nu 'Prestaties' vrijspelen in de app

Flitsmeister heeft weer een nieuwe update voor zijn app klaarstaan. Daarin worden een aantal bugs opgelost en de nieuwe Prestaties aan de app toegevoegd.

Lees hier het artikel.

LG Velvet officieel: groot 6,8 inch scherm, stylus en Dual Screen

LG Velvet-telefoon is gelanceerd. Het gaat om een vlaggenschepen met een groot 6,8 inch scherm, een vernieuwd design, een eigen stylus en ondersteuning voor LG's Dual Screen.

Lees hier het artikel.

Android 11: vierde Developer Preview gelanceerd, wat is nieuw?

Google heeft de vierde Developer Preview 2.1 aangekondigd. In deze preview worden er een aantal problemen opgelost en aantal nieuwigheden toegevoegd, zoals het kunnen aanpassen van het picture-in-picture-venster.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Back to School themaweek op Androidworld

Lees meer