Android Dagoverzicht donderdag 05 januari 2017

Android Dagoverzicht donderdag 05 januari 2017

Androidworld

Google neemt verbeteraar geluid conference calls over

Geluid is een belangrijk onderdeel van conference calls, of het nu gaat om videogesprekken of audiogesprekken met meerdere personen. Het bedrijf Limes Audio heeft daar speciale filtertechnieken voor ontwikkeld en met de overname van het bedrijf en het team van ontwikkelaars wil Google de geluidskwaliteit bij zijn diensten verbeteren.

Lees hier het artikel.

ZTE Hawkeye: Androidtelefoon die je ogen volgt nu te bestellen voor $199

ZTE is vorig jaar een crowdsourcingproject gestart waarbij deelnemers hun idee van een supersmartphone konden indienen. Het winnende idee van dit project werd bekend gemaakt alleen was het nog niet bekend wanneer het toestel in productie zou gaan. Tot nu.

Lees hier het artikel.

Fitness-doelen zijn nu eenvoudiger te halen met Google Agenda en Fit

In Google Agenda kun je bewegingsdoelen opgeven en de slimme agenda-functie probeert dan een dag en een tijd te vinden waarop je dan daadwerkelijk kunt sporten. Vanaf vandaag kun je Google Fit ook aan Google Agenda koppelen.

Lees hier het artikel.

Google Docs krijgt ondersteuning voor OpenDocument-bestanden en EPUB

Het officepakket van Google voor Android krijgt een update met daarin ondersteuning voor OpenDocument-bestandsformaten en EPUB. Daarnaast wordt het mogelijk om de pagina-instellingen aan te passen.

Lees hier het artikel.

NES-klassieker Mega Man beschikbaar voor Android

De Japanse ontwikkelaar Capcom is zijn belofte nagekomen: vanaf nu zijn de zes klassieke Mega Man-games officieel beschikbaar voor Android. De delen kosten 1,99 euro per stuk en zijn nu te vinden in de Google Play Store.

Lees hier het artikel.

Modulair systeem verdwijnt met komst LG G6

Eind vorig jaar werd er al over gespeculeerd aan de hand van een aantal renders: LG gaat met de G6 afscheid nemen van het modulaire systeem dat het bedrijf met de G5 had geïntroduceerd. De technisch directeur heeft dit in een interview bevestigd.

Lees hier het artikel.

Samsung introduceert Chromebook Pro en Chromebook Plus

Naast ASUS toont nu ook Samsung een nieuwe Chromebook aan het publiek maar daar blijft het niet bij. Er is nog een Chromebook. En een pen.

Lees hier het artikel.

New Balance RunIQ is Android Wear-smartwatch voor hardlopers

Tijdens de CES in Las Vegas heeft New Balance zijn eerste smartwatch aangekondigd. De New Balance RunIQ is een Android Wear-smartwatch die ontwikkeld is voor hardlopers en bevat een speciale Strava-app.

Lees hier het artikel.

ASUS introduceert ZenFone 3 Zoom met dubbele camera en 5000mAh-accu

ASUS heeft het druk op de CES met aankondigingen. Naast de ZenFone 3 AR en de Chromebook Flip 2 is nu ook de ZenFone 3 Zoom officieel. De ZenFone 3 Zoom is een toestel gericht op (smartphone)fotografieliefhebbers die veel foto's willen schieten zonder zich druk te maken over de accucapaciteit.

Lees hier het artikel.

De Weerapp is 'Het Weer in Nederland' op dieet

De ontwikkelaar van het populaire Het Weer in Nederland heeft nog een weer-app in de Play Store gelanceerd, Weerapp - KNMI weerbericht. Maar wat is nu precies het verschil?

Lees hier het artikel.

Vernieuwde NVIDIA Shield TV officieel: vertrouwde snelheid in kleinere verpakking

Met de eerste NVIDIA Shield TV had het Amerikaanse bedrijf al de snelste Android TV-box op de markt. De 2017-editie van de mediastreamer wordt niet sneller, maar wel een heel stuk kleiner: maar liefst 40%. Daarnaast komt de nieuwe versie met een vernieuwde afstandsbediening en nieuwe mogelijkheden.

Lees hier het artikel.

'Samsung gaat de Galaxy S8 op 18 april aankondigen'

Er zijn weer nieuwe geruchten opgedoken over de Samsung Galaxy S8. Ditmaal zien we een foto van het vermoedelijke nieuwe vlaggenschip en is er meer informatie over de lancering ervan.

Lees hier het artikel.

Google Assistant komt naar Android TV

In mei vorig jaar introduceerde Google een slimme assistent. Google Assistant is in het leven geroepen om het ons op allerlei gebieden makkelijker te maken en zal in steeds meer apparaten te vinden zijn.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties